Jennifer Lopez, discurs în lacrimi la Premiile MTV Movie: „Vreau să le mulțumesc celor care m-au mințit și celor care mi-au frânt inima”

Jennifer Lopez a primit premiul Generation Award la gala MTV Movie & TV Awards și a oferit un discurs emoționant, printre lacrimi.

Artista a început să plângă când a rostit discursul de acceptare, în momentul în care i-a menționat pe cei doi copii ai săi, despre care a spus că au „învățat-o să iubească”. Ea le-a mulțumit și celor care „au fost sinceri și celor care au mințit-o”.

Lopez a amintit și de iubitul său, actorul Ben Affleck, la finalul discursului: „Ben și toată lumea de acasă, să mă așteptați la cină. Ajung acasă până la 7!”.

Jennifer a specificat faptul că vrea să ofere „altfel de mulțumiri”, în afara celor care au susținut-o de-a lungul anilor, ea i-a menționat și pe care au discreditat-o de-a lungul timpului.


Actrița și cântăreața americană de origine portoricană a spus că este recunoscătoare că a lucrat alături de oameni talentați în cariera sa cinematografică.

„Vreau să le mulțumesc oamenilor care mi-au oferit această viață.
Vreau să le mulțumesc oamenilor care mi-au oferit bucurie și celor care mi-au frânt inima. Celor care au fost sinceri și celor care m-au mințit”, a mai spus Jennifer.

Vedeta din „Hustlers” a mulțumit „dezamăgirilor și eșecului pentru că m-au învățat să fiu puternică” și gemenilor săi în vârstă de 14 ani, Max și Emme, „pentru că m-au învățat să iubesc”.

În momentul în care i-a menționat pe cei doi copii ai săi, din căsnicia cu Marc Anthony, Jennifer a început să plângă și a fost nevoită să facă o pauză scurtă pentru a-și continua discursul, în timp ce publicul o aclama.

„Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor care mi-au spus în față - sau când nu eram prezentă - că nu pot face asta.
Nu cred că aș fi reușit fără voi. Și știu că nu aș fi reușit fără fanii care au văzut filmele”, a mai declarat ea.

Arătând spre fanii prezenți în sală, Jennifer a adăugat: „Tu, tu, tu și tu - tu ești motivul pentru care sunt aici și te iubesc!”.

Actrița i-a oferit mulțumiri speciale managerului ei, Benny Medina, despre care a spus că este „persoana care a crezut în mine de la început.”


Premiul Generației celebrează „actorii îndrăgiți ale căror contribuții diverse atât în film, cât și în televiziune, i-au transformat în nume consacrate”, potrivit MTV.

Printre cei care au primit în trecut acest trofeu se numără staruri precum Scarlett Johansson, Dwayne Johnson, Chris Pratt, Reese Witherspoon, Robert Downey Jr., Mark Wahlberg, Sandra Bullock, Jamie Foxx, Ben Stiller, Adam Sandler, Tom Cruise sau Jim Carrey.

La începutul lunii aprilie, Jennifer a anunțat printr-o postare pe Instagram că ea și Ben Affleck s-au logodit.
Ei au mai fost logodiți în urmă cu 18 ani, în anul 2004. Fanii lor au fost șocați și în același timp încântați când cele două staruri și-au refăcut relația în mai 2021, la 17 ani după ce și-au anulat logodna.


Lopez și Affleck au format prima dată un cuplu la începutul anului 2002, după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare al filmului „Gigli”. Cei doi ar fi trebuit să se căsătorească în septembrie 2003, dar și-au amânat nunta, pentru ca ulterior să se despartă în ianuarie 2004. 

Ben are trei copii cu fosta soție, actrița Jennifer Garner: două fiice - Violet (16 ani) și Seraphina (13 ani), precum și un fiu, Samuel, de zece ani. Iar Jennifer are din căsnicia cu Marc Anthony doi copii, gemenii Max și Emme, de 14 ani.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
6 Iunie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod