Pentru Prințesa Diana: Gestul pe care Meghan Markle l-a făcut în ziua în care a anunțat că e însărcinată

Meghan Markle a purtat cerceii Prințesei Diana în ziua anunțului despre sarcina ei


Deşi însărcinată, Meghan Markle a plecat cu soţul ei într-o vizită oficială de două săptămâni în Australia, Noua Zeelandă, Tonga şi Fiji. Prinţul Harry a fost numit recent ambasador al tineretului din Comonwealth.

Informaţia despre sarcina ducesei Meghan de Sussex a fost făcută publică luni, de biroul de presă al cuplului regal. Copilul va fi al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după bunicul din partea tatălui, prinţul Charles, unchiul său, prinţul William, cei trei copii ai acestuia, prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis, şi tatăl său, prinţul Harry.

În prima zi petrecută în Australia, ducii de Sussex au făcut o vizită la grădina zoologică Taronga din Sydney, unde au admirat ursuleții Koala și au participat la deschiderea Institutului de Științe și Educație Taronga.

Prinţul Harry a primit primul cadou oficial pentru viitorul bebeluş, o pereche de cizmuliţe Ugg şi un cangur din pluş, dăruite în Sydney de guvernatorul general Peter Cosgrove.

Meghan Markle şi soţul ei, prinţul Harry al Marii Britanii, au refuzat să îşi anuleze vizita oficială în Tonga şi Fiji, două zone cu risc de infectare cu virusul Zika, deşi acest tip de infecţie poate provoca malformaţii fătului. Tonga şi Fiji sunt zone cu risc de infectare cu virusul Zika, ce se transmite prin intermediul înţepăturilor de ţânţari.
Virusul Zika provoacă defecte congenitale, iar oficialii din domeniul sănătăţii le sfătuiesc pe femeile însărcinate să evite să meargă în zone de risc.

Surse apropiate cuplului regal au declarat pentru CNN că medicul ducesei Meghan a luat în considerare toate riscurile, înainte ca Meghan și Harry să plece în turneu.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod