Pisicile zburătoare: Ce fețe au când se trezesc în aer!

O fotografă a avut ideea amuzantă de a poza pisicile atunci când le lasă să cadă de la o înălțime mică, pentru a le surprinde reacțiile. Ei bine, acestea par la fel de surprinse pe cât ar fi și oamenii în locul lor.
Julia Christie, o fotografă germană în vârstă de 45 de ani care lucrează în Berlin, a lansat în 2007 un album foto intitulat "Flying Dogs", în care a surprins reacțiile amuzante ale unor câini care erau lăsați să cadă de la o distanță mică. În 2011, ea a revenit cu alte imagini cu aceste patrupede, iar succesul proiectului a încurajat-o să continue cu o altă idee.

În urmă cu trei săptămâni, Julia a publicat noul ei proiect, de astă dată dedicat pisicilor. Albumul foto "Flying Cats" este la fel de amuzant.
"Mă bucur de această muncă deosebită, mai ales când ele exprimă bucurie și fericire. Uneori e o distracție totală", a povestit autoarea despre imaginile realizate în studio, la Berlin și în Frankfurt.

Stabilită în Wiendorf, o localitate apropiată de Marea Baltică, Christe și-a dorit să arate cât de diferite sunt pisicile și speră că oamenii vor găsi imaginile la fel de amuzante ca și ea. Deși cele mai multe reacții ale celor care au văzut fotografiile au fost pozitive, au existat și voci critice.
"Unii au crezut că am folosit o trambulină sau că am aruncat pisicile de la o înălțime mare sau chiar că le-am torturat cumva. Nimic din toate astea nu-i adevărat! Pisicile au fost lăsate să cadă de la o distanță mică pe o saltea din spumă. Avem și o înregistrare video care arată ședința foto", a precizat fotografa.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod