Ariana Grande s-a despărțit de logodnicul ei. Moartea fostului iubit a marcat-o

de Daniel Dumitrescu, 15 Octombrie 2018

Cântăreața și iubitul ei, Pete Davidson, au rupt logodna după o relație de cinci luni.

Ariana Grande și Pete Davidson au pus capăt relației lor după cinci luni. Ei se logodiseră la doar patru săptămâni după ce s-au cunoscut.

Potrivit TMZ, cei doi le-au spus prietenilor că nu era momentul potrivit pentru ei. Surse din anturajul artistei susțin că șocul provocat de moartea fostului ei iubit, Mac Miller, pe 7 septembrie, din cauza unei supradoze, a fost "punctul de ruptură" al cuplului. Acestea au mai spus că Ariana Grande și Pete Davidson încă se iubesc, dar relația lor nu mai era una romantică.

Totodată, surse apropiate de fostul cuplu au declarat pentru The Blast că vedeta în vârstă de 25 de ani are nevoie timp "pentru a se ocupa de ea însăși".Pete, în vârstă de 24 de ani, și Ariana au confirmat logodna în iunie, la aproape o lună după ce s-au cunoscut, cântăreața etalând un inel de 100.000 de dolari.

A fost o perioadă dificilă pentru Ariana Grande, confruntată luna trecută cu moartea fostului iubit, notează Daily Mail. Mac Miller a fost găsit decedat, după o supradoză de droguri, la domiciliul lui din Los Angeles, pe 7 septembrie. Ariana și Mac au avut o relație din 2016 până în mai 2018, iar moartea lui a afectat-o profund.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod