Ariana Grande s-a despărțit de logodnicul ei. Moartea fostului iubit a marcat-o

Moartea lui Miller a marcat-o pe Ariana Grande

În aceeași lună în care s-au despărțit, Miller a intrat cu mașina, un SUV Mercedes, într-un stâlp și a fugit, fiind apoi pus sub acuzare pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate și părăsirea locului accidentului. Fanii lui Mac au acuzat-o atunci pe Ariana, pe rețelele de socializare, că este de vină pentru dezechilibrul mental al rapperului.

Surse citate de TMZ au spus că Ariana nu se învinovățea pentru moartea fostului iubit, dar după dispariția acestuia a trecut printr-o perioadă neagră.

"Imediat după moartea lui Mac, Ariana a înțeles câteva lucruri - ea nu putea să se implice total în relația sa cu Pete și s-ar fi aventurat într-un mariaj prematur după ce s-a logodit", au spus sursele citate de tabloidul online american.

Ariana Grande și Pete Davidson au fost fotografiați ultima oară împreună pe 10 octombrie, la New York. Cei doi au locuit pe perioada verii într-un apartament în valoare de 16 milioane de dolari din Manhattan, scrie Daily Mail.

Vinerea trecută, cântăreața a anunțat că va face o pauză în activitate muzicală, după ce le-a mărturisit fanilor că "a trecut prin iad", referindu-se la trauma suferită după atacul terorist de la concertuk susținut pe 22 mai 2017 la Manchester, când un atentator sinucigaș a provocat 23 de morți și mai mulți răniți.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod