„Pelerinaj“ acasă la Meghan și Harry: Primii oameni din afara familiei care l-au văzut pe micul Archie

Stilista canadiană Jessica Mulroney, foarte bună prietenă cu Meghan, e favorită pentru a deveni nașa de botez a lui Archie


Totodată, mama ducesei, Doria, a plecat de la Frogmore Cottage lunea trecută, după ce a stat două săptămâni cu cei doi părinți, ajutându-i să aibă grijă de bebeluș.

Cei doi părinți încearcă în aceste zile să se decidă cui vor oferi onoarea de a fi nașii de botez ai copilului lor. Potrivit Daily Mail, favorită pentru "job-ul" de nașă este cea mai bună prietenă a fostei actrițe, stilista canadiană Jessica Mulroney, în vârstă de 39 de ani, care a venit din Canada cu fiica sa, Ivy (cinci ani) pentru a-i vedea pe ducii de Sussex și pe fiul lor.

Favoritul pentru naș este directorul de creație al Soho House, Markus Anderson.

În vârstă de 42 de ani, acesta a fost descris drept "al doilea cel mai important bărbat din viața lui Meghan" (după Harry, desigur) și a organizat petrecerea din aprilie prilejuită de apropierea nașterii. Markus i-a vizitat și el pe cei doi părinți la Frogmore Cottage.

Primul copil al ducilor de Sussex, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, s-a născut pe 6 mai și a fost prezentat publicului, într-o întâlnire cu presa care a avut loc la castelul Windsor, la două zile după ce a venit pe lume.

Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al şaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în mai 2018, după o relaţie de doi ani.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod