Povestea unei supraviețuitoare: Momentul emoționant în care o femeie rătăcită 17 zile în pădure a fost găsită de salvatori

O femeie de 35 de ani din Hawaii, plecată într-o drumeţie montană şi dispărută timp de 17 zile, a fost găsită în viaţă pe fundul unei râpe.

O instructoare de yoga a supraviețuit timp de 17 zile după ce s-a rătăcit în pădure. În momentul în care a putut vorbi la telefon cu părinții săi după ce a fost salvată, ea a izbucnit în lacrimi.

Amanda Eller, în vârstă de 35 de ani, trăiește în orașul Haiku din insula hawaiană Maui. Ea a suferit o accidentare și a fost scoasă de pe fundul râpei din rezervația Makawao cu o platformă ridicată la bordul unui elicopter și apoi transportată la un spital.

Amanda a dispărut pe 8 mai, în timpul unei drumeții montane.

Autoritățile au descoperit mașina ei, o Toyota RAV4 de culoare albă, într-o parcare din pădure, iar înăuntru se aflau telefonul său mobil și portofelul. Cheia mașinii era ascunsă sub roata din față de pe partea șoferului. Partenerul de viaţă al Amandei Eller a fost ultima persoană care o văzuse pe tânăra femeie înainte de a semnala dispariţia ei în faţa autorităţilor.

Sute de voluntari au participat la operațiunea de salvare, iar părinții femeii au anunțat că oferă o recompensă de 10.000 de dolari pentru a încuraja eforturile de căutare, relatează Daily Mail.
Dispariţia ei, semnalată pe 8 mai, a generat o amplă acțiune de solidaritate, cu donaţii de peste 70.000 de dolari, ce au permis demararea căutărilor pe calea aerului.

Îmbrăcată doar într-un top subțire și o pereche de pantaloni de yoga, Eller a fost găsită la aproximativ 6,5 kilometri distanță de locul în care își lăsase mașina. Când salvatorii au depistat-o, ea suferise arsuri solare severe, avea un picior rupt după ce a căzut de la șase metri de pe o stâncă și făcuse răni la tălpi pentru că mersese desculță după ce și-a pierdut încălțămintea în timp ce se lupta să scape cu viață dintr-o inundație puternică.

Eller a reușit să supraviețuiască dormind în vizuina unui porc mistreț și mâncând molii, scrie ziarul citat.

"Amanda Eller este vie!", se arată într-un mesaj publicat vineri pe pagina de Facebook dedicată operaţiunilor de căutare a tinerei. "Amanda a fost găsită. Ea s-a rătăcit şi era blocată într-o râpă, după ce s-a rănit uşor în pădure (...) Între două cascade, pe fundul unei râpe adânci şi lângă albia unui izvor", continuă mesajul. O imagine publicată pe Facebook arată cele două glezne ale tinerei femei, acoperite de echimoze.
"Ultimele 17 zile au fost cele mai grele din viaţa mea şi aceasta a fost cu adevărat o călătorie spirituală importantă", a declarat femeia, plângând, într-o înregistrare video realizată în spital şi publicată pe aceeaşi pagină de Facebook.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod