Pactul secret pe care Hugh Jackman l-a făcut cu soția lui, cu 13 ani mai în vârstă

Deborra și Hugh Jackman au o regulă de la care nu se abat și asta îi ține împreună


În 2015, actorii au declarat că mariajul lor a rezistat atât de mulţi ani datorită angajamentului lor de a-şi creşte copiii şi înţelegerii de a nu sta prea mult timp despărţiţi, chiar dacă amândoi au un program încărcat. "Deb a avut o regulă: să nu stăm despărţiţi mai mult de două săptămâni", a explicat Jackman, glumind că a învăţat, încă de la începutul relaţiei, să spună "da" la tot ceea ce soţia sa îl roagă.

Anul trecut, actorul a povestit că soţia lui l-a încurajat şi a insistat ca el să fie consultat de un medic după ce a observat un semn pe nasul lui și astfel a aflat că avea cancer de piele.

"Deb mi-a spus să merg la medic, pentru a vedea ce se întâmplă cu acea pată de pe nasul meu. Băiete, câtă dreptate a avut! Aveam carcinom bazocelular. Vă rog, nu fiţi delăsători ca mine. Mergeţi periodic la control medical. Şi, neapărat, folosiţi cremă de protecţie solară", a scris actorul australian într-un mesaj publicat pe contul său de Instagram.

În aprilie, la împlinirea a 22 de căsnicie, Hugh Jackman i-a adus un omagiu soției sale. El a postat pe Instagram un selfie făcut pe plajă, în ziua în care ei s-au căsătorit, şi a scris că dragostea lui pentru Deborra a devenit şi mai puternic de-a lungul anilor şi că s-a îndrăgostit de ea la prima vedere.
"Cred că în viaţă avem nevoie să vedem şi să fim văzuţi cu adevărat de cei mai importanţi oameni din viaţa noastră. Deb, din prima zi am făcut asta. 22 de ani mai târziu... a devenit şi mai profund. Tu şi copiii sunteţi cel mai mare dar pe care l-am primit vreodată. Te iubesc de un gazilion de ori", a scris actorul.

Născut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor într-un serial de televiziune australian, în 1994. În 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă, iar în 2009 a prezentat gala premiilor Oscar.

Câştigător al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", Hugh Jackman a fost distribuit în filme de acţiune, precum "Cod de acces: Swordfish", franciza "X-Men" - pentru care a obţinut un premiu Saturn, în 2001 - şi "Van Helsing", şi romantice - "Australia" (2008), notează Mediafax.
Actorul a mai putut fi văzut în filme precum "Prestigiul", "Fântâna", "Bomba zilei/Scoop" şi în filmele din franciza "Wolverine".

Pentru interpretarea din "Mizerabilii" (2012), Jackman a fost nominalizat la premiile Oscar şi BAFTA şi recompensat cu un Glob de Aur pentru cel mai bun rol principal masculin.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod