Părinți iresponsabili: 10 dovezi că unii n-ar trebui să aibă copii

de Daniel Dumitrescu, 20 Septembrie 2018

O serie de imagini ne arată cât de inconștienți pot fi unii părinți, punându-și, din nepăsare, copiii în pericol.
Când vezi cu câtă neglijență își tratează proprii copii acești părinți, nu poți să nu te întrebi ce o fi în mintea acestor oameni și cum reușesc să supraviețuiască ei, darămite micuții de care n-au grijă.

Copiii nu vin pe lume cu un manual de instrucțiuni, dar nici de-ar fi fost așa, acești părinți n-ar fi catadicsit să învețe măcar regulile elementare de siguranță.

Într-o galerie a celor mai săraci cu duhul părinți, cei din imaginile publicate de eBaum's World s-ar situa pe primele locuri. Putem vedea aici câteva exemple de neglijență crasă, din fericire soldate fără victime - un copil este lăsat să se joace cu un șarpe uriaș pe care micuțul îl mușcă, altul își cară copilul în spate în timp ce pedalează, iar unul găsește că e mai important să pozeze o cămilă care îl mușcă de cap pe fiul său în loc să-i sară în ajutor.


Concursul celor mai nepricepuți și mai inconștienți oameni care au izbutit să aibă urmași nu se termină aici: întodeauna se găsesc alți candidați la titlul de cel mai stupid părinte de pe Pământ. Iată-i în toată splendoarea "inteligenței" lor!

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod