Cum vede lumea un fotograf care colindă hai-hui: Ce imagini!

Un fotograf care călătorește prin lume surprinde frumusețea oamenilor și a locurilor prin care trece. Imaginile sale sunt splendide.
Anul trecut, Witold Ziomek și-a luat camera foto și dus a fost! Într-o zi obișnuită, vindea suveniruri în Cloth Hall, unul dintre monumentele reprezentative din orașul său natal, Cracovia (Polonia), dar o dată pe lună el îmbina munca cu călătoriile.

De atunci, a tot călătorit. A ajuns în Islanda de trei ori și se pregătește pentru a patra tură. A mai fost în Austria, Italia, Slovenia, Portugalia, Maroc, Thailanda și Myanmar. A străbătut Polonia, țara sa, în lung și-n lat.
Peste tot pe unde a fost, a avut un ochi pe camera foto sau pe ecranul telefonului cu care controla drona, "ochiul" său din cer.

Witold plănuiește să ajungă în Statele Unite și Iordania, apoi în Balcani, dar și să facă un tur de două-trei luni al Europei. Mai are și niște idei nebunești, cum ar fi să plece din Polonia până în Vietnam cu mașina.

Până acum, a făcut multe imagini grozave pe care le-a postat pe Instagram și a câștigat câteva premii. Nu poți să nu-i admiri talentul acestui entuziast al fotografiei și călătoriilor...
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod