Pactul secret pe care Hugh Jackman l-a făcut cu soția lui, cu 13 ani mai în vârstă

Actorul în vârstă de 49 de ani a dezvăluit secretul care îl ajută să aibă o căsnicie solidă cu soția lui, Deborra-Lee Furness (62 de ani).

Unul dintre cei mai doriți bărbați din lume, Hugh Jackman ar fi putut avea o iubită tânără și sexy. Dar pentru actorul australian nu există altă femeie decât Deborra-Lee Furness, cu care este căsătorit de 22 de ani și alături de care este fericit. El a dezvăluit pentru revista Who că a făcut cu soția sa un "pact secret" care le-a întărit mariajul și îi ține foarte legați.

E o regulă simplă, de la care Hugh și Deborra nu se abat niciodată și care a funcționat perfect de fiecare dată - întotdeauna vorbesc înainte de a lua decizii importante care le pot afecta familia.

"Când ne-am căsătorit, am făcut un pact că ne vom sfătui la fiecare punct de cotitură din viețile noastre și că ne vom gândi dacă ceva e bun sau rău pentru familia noastră", a declarat actorul.

Această înțelegere vizează și rolurile pe care starul le poate accepta sau nu, în funcție de impactul pe care îl pot avea asupra familiei sale: "Au fost ocazii în care am spus <<O, Doamne, filmul ăstra e așa și pe dincolo>>, iar foarte rar Deb s-a uitat la mine și mi-a zis <<Nu, nu e cel mai potrivit moment acum>>, iar ea e cel mai bun barometru pentru asta", a mărturisit el.

Actorul a precizat că soția lui îl susține foarte mult și este cel mai bun consilier pe care îl poate avea, amintind perioada în care ea a renunțat la șansa de a studia regia de film la Victorian College of the Arts pentru că el primise un rol în musicalul "Oklahoma", la Londra.
Hugh a insistat atunci că mai bine stă cu familia în Australia pentru ca ea să poată urma cursurile, dar ea și-a sacrificat șansa pentru ca el să ia acel rol.

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness s-au cunoscut în timpul filmărilor la serialul de televiziune "Correlli" și s-au căsătorit în 1996, la Melbourne. Ei au doi copii adoptați - Oscar, în vârtă de 18 ani, și Ava, de 13 ani.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod