Olivia Steer, gafă pe Facebook: "Cancerul e ca norocul. Şi-l face omul cu mâna lui"

Speriată de reacţiile stârnite, vedeta TV a şters repede mesajul, încercând să evite un scandal asemănător cu cel provocat de Mircea Solcanu.

Olivia Steer a comis o imprudenţă care ar putea s-o coste, cel puţin în privinţa imaginii. Ea a scris marţi, pe pagina sa de Facebook, un mesaj bizar: "Cancerul e ca norocul. Şi-l face omul cu mâna lui".

Adeptă recunoscută a regimului raw-vegan, vedeta de la Acasă TV a explicat în numeroase rânduri că alimentaţia modernă este nocivă pentru organism şi poate declanşa cancerul. Opinia ei, exprimată pe Facebook, a depăşit însă limita obişnuită, putând fi interpretată ca o ironie la adresa bolnavilor de cancer, iar valul de reacţii negative stârnit de mesajul ei a determinat-o să şteargă postarea, încercând să evite un scandal de amploarea celui în care a fost implicat Mircea Solcanu.
O "manevră" tardivă, întrucât jurnalistele Oana Dobre-Dimofte şi Nadina Câmpean, precum şi alte persoane publice din mediul online, o contestă vehement, scrie ziarul Click!.Atitudinea prezentatoarei emisiunii "Doamne de poveste" este de neînţeles, cu atât mai mult cu cât sora ei a pierdut în 2010 lupta cu cancerul, lăsând în urmă un băieţel care acum are 9 ani, notează ziarul citat.

Fostul coleg al Oliviei, Mircea Solcanu, a plătit cu slujba pentru un mesaj foarte dur postat pe Facebook, în urmă cu două săptămâni.

El le-a "urat" părinţilor copilului ucis de maidanezi să rămână şi fără al doilea copil, acuzându-i că se folosesc de această tragedie pentru a face rost de bani de la posturile de televiziune.
După reacţiile numeroase pe care le-a stârnit, Solcanu a şters mesajul, dar deja era prea târziu. În urma scandalului iscat, postul Acasă TV s-a dezis de poziţia acestuia şi în cele din urmă a reziliat contractul cu Solcanu.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Februarie 2014
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • mioara pe 18 Feb 2014, 12:20
  gindurile noastre

  e foarte corect ce a spus-suntem ceea ce gindim-deci tot ce ni se intimpla este determinat de modul nostru de a gindi-pozitiv sau negativ

  1
  3

 • eva pe 14 Feb 2014, 00:26
  cancerul

  In genere, acest tip de comentarii cere un recul, o experienta de viata aproape finisata pe care cu siguranta autoarea postarii nu o poate avea (nestiind deci ce-i rezerva viitorul). Mj-as permite sa adaug ca, in calitatea sa de persoana oarecum publica,oarecum formatoare de pareri (nu as spune de personalitati sau suflete), OS ar trebui sa caute si sa invete empatia, toleranta reala, deschiderea catre adevarata viata asa cum e ea, din (ne)fericire nu in intregime controlabila, previzibila. Opinia aceasta "bolnavul e vinovat" o gasesc retrograda, neconstructiva si, finalmente, partiala. Regretabila, mai ales ca medicina are inca multe mistere de elucidate.

  1
  2

 • elena pe 12 Feb 2014, 19:36
  N-a facut nici o gafa! a spus un trist adevar!

  Ne place sau nu ne place ce a spus Olivia Steer, asta e tristul adevar! pe care nu-l aflam decat f tarziu sau unii deloc,intr-o viata de om ! fiecare cu norocul lui!

  2
  5

 • elena pe 12 Feb 2014, 19:27
  Da,are dreptate Olivia Steer!

  S-a dovedit stiintific ca pe langa stres,ereditate,traume fizice,si alimentatia zilnica este o cauza de declansare a cancerului!!!am avut in familie caz de acest fel! n-are rost sa intru in amanunte sau explicatii,dar ne-am documentat si noi in acele momente grele pentru familie si da,sunt de acord cu ceea ce spune astazi Olivia Steer! cancerul este ca si norocul iar norocul si-l cam face si omul cu mana lui! tatalui meu ii placea mancarea f f fierbinte,aproape ca-si oparea gatlejul cu ea! am citit in toate cartile despre boala lui (cancer esofagian) ca una din cauze poate fi si mancarea prea fierbinte inghitita! asta a fost "norocul" lui,facut de el cu mana lui in ciuda tuturor staruintelor mamei mele de a renunta la acest prost obicei! da,esti ceea ce mananci si cum mananci! e greu de inteles pentru unii...

  1
  5

 • pt idioti pe 12 Feb 2014, 09:02
  documentati-va si veti intelege ce vorbeste olivia!!!!

  ce prosti sunteti....mai oameni buni fata asta s-a documentat la greu pt ca a avut cazuri de cancer in familie....va rog sa citit studiu china de thomas cambell, medic biolog, care a facut un studiu pt care s-au investit timp si bani...cancerul la copii are legatura directa cu alimentatia mamei si cu stilul de viata al mamei...cancerul este ca si o samanta pe care o arunci pe pamant, iar ca sa iasa planta are nevoie de apa, lumina si caldura. cancerul se hraneste cu proteina de origine animala, iar cea mai preiculoasa este proteina laptelui de vaca, resprectiv cazeina....cititi studiu china, documentati-va....olivia a avut dreptate cand a scris ce a scris, ganditi-va logic, nu poti sa ai noroc si sa devi avocat, daca tu ai terminat teologie...mancatul haotic te imbolnaveste la un momendat, este doar o chestiune de timp.

  9
  9

 • Dorel. pe 11 Feb 2014, 23:53
  Motivul cancerului.

  Cu gafe de genul asta il poti lua pe Solcanu de mana si sa va cautati de lucru undeva unde nu conteaza ce spui si nici macar ce gandestii!

  4
  5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod