Love macarons și alte declarații dulci, de la Madame Lucie

Fie că iubești delicioasele macarons sau ...iubești pur și simplu, Madame Lucie îți propune o colecție de noi delicii franțuzești, special create pentru sărbătoarea îndrăgostiților: macarons în formă de inimă, chec și cupcakes decorate cu dragoste și multe alte surprize dulci.
Les macarons în ediție limitată au o dimensiune mai generoasă decât produsele obișnuite și o aromă intensă de ciocolată sau un gust delicat, floral, de violete. Ele sunt disponibile în toate boutique-urile Madame Lucie din București, Cluj, Iași și Sibiu, între 11 și 15 februarie.

Le poți oferi ambalate individual sau alături de alte deserturi marca Madame Lucie, pregătite sau alese cu grijă: Saint Valentine Cake, un chec pufos cu lămâie, pregătit cu măiestrie după o rețetă proprie Madame Lucie, Mendiants, banuți de ciocolată decorați cu fructe confiate sau nucă, Rose de sable, o gustare dulce din fulgi de porumb înveliți în ciocolată fină, Biscuits aux chocolat et coco, marshmallows în formă de inimă sau cupcakes cremoase.

Madame Lucie este primul producător de macarons din România, cu o rețetă originală și o gamă de peste 20 de sortimente.
În 2013, Madame Lucie a devenit primul creator de macarons din România și printre puținii din lume care folosesc arome și coloranți naturali.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod