O poză cu semnul întrebării: Mădălina Ghenea s-a despărţit de Gerard Butler?

Nunta lor părea doar o chestiune de timp, dar între timp lucrurile par să se fi schimbat. Presa din Peninsulă susţine că Mădălina s-a despărţit de actorul scoţian şi că s-ar fi cuplat din nou cu fostul ei iubit, fotbalistul Marco Borriello.

Luni la rând, presa internaţională a scris despre relaţia surprinzătoare dintre frumoasa româncă şi năbădăiosul Butler, cunoscut ca un tip nestatornic şi destul de greu de "îmblânzit". Mădălina l-a acaparat imediat, iar starul scoţian declara că ea i-a schimbat viaţa. În ultima vreme, însă, ei au fost văzuţi mai mult separat, iar o fotografie recentă surprinsă de un ziarist italian pune sub semnul întrebării relaţia lor şi nunta pe care o plănuiau.

În timp ce Gerard Butler se află la Los Angeles pentru filmări, Mădălina Ghenea se distrează în Italia. Ea a fost fotografiată în weekend-ul trecut, în clubul Il Plastic, din Milano, alături de Marco Borriello, fostul ei iubit, unul dintre cei mai sexy fotbalişti italieni. Cei doi au fost împreună în perioada în care Marco era coleg cu Bogdan Lobonț la AS Roma, apoi s-au despărțit.Ei fost surprinși de Selvaggia Lucarelli, un jurnalist cunoscut din Peninsulă, care a publicat imaginea pe contul său de Twitter. "Oamenii de plastic nu fac altceva decât să vorbească despre Mădălina Ghenea şi Borriello care erau intimi aseară. Am găsit fotografia", a scris acesta.Presa italiană speculează că Mădălina Ghenea s-a despărţit de Gerard Butler, din moment ce ea a ieșit cu un fost iubit.

Fotomodelul român, în vârstă de 25 de ani, și Gerard Butler (43 de ani) s-au cunoscut atunci când ea a fost angajată pentru a promova alături de Gerard Butler un produs din brandul Super Max, anul trecut, la Dubai. Zvonurile potrivit cărora cei doi ar avea o relaţie au apărut pentru prima dată în mai 2012.
Mădălina a negat iniţial acea informaţie, declarând: "Gerard este un prieten de-al meu. Suntem doar prieteni, nimic mai mult". Actorul a confirmat în cele din urmă faptul că are o relaţie cu Mădălina Ghenea, pe care o alintă cu apelativul "Maddie". "Relaţia noastră merge bine. Sunt mai fericit şi mai calm, aşa cum nu am mai fost de foarte multă vreme. În această perioadă sunt foarte zen, iar acest fapt te ajută să trăieşti mai uşor", a declarat el pentru publicaţia britanică Sunday Express.

În ultima parte a anului trecut, Ghenea şi actorul britanic Gerard Butler au fost surprinşi împreună, în ipostaze tandre, pe Coasta de Azur, de fotografii de la ediţia italiană a revistei Vanity Fair. Ulterior, actorul a declarat într-un interviu că s-a îndrăgostit de Mădălina Ghenea la prima vedere.Cei doi au avut o apariţie remarcabilă la petrecerea Vanity Fair, organizată luna trecută, în Los Angeles, la hotelul Sunset Tower, după gala de decernare a premiilor Oscar. Ei erau foarte fericiți şi s-au aflat în centrul atenției încă de la sosire.

Mădălina și Gerard au pozat pentru fotoreporteri și s-au amuzat copios pe covorul roșu, dovedind că se simt foarte bine împreună.

În ianuarie, actorul britanic a mărturisit într-un interviu că doreşte să-şi întemeieze o familie într-o bună zi şi speră că acest lucru să se întâmple cât mai curând. "Cred că voi fi un tătic grozav, deşi nu pot să mai aştept prea mult cu asta, pentru că îmbătrânesc. Iubesc copiii. Abia aştept să am mai mulţi copii care să alerge în jurul meu", a spus actorul scoţian.Înainte de relaţia cu Mădălina Ghenea, Gerard Butler a avut relaţii cu câteva actriţe importante de la Hollywood, precum Jennifer Aniston, Reese Witherspoon şi Cameron Diaz.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Martie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ion pe 19 Mar 2013, 14:01
    madalina ghenea

    Ne plictisiti cu boarfa asta de ceva vreme . Sunt multi alti tineri roamni , scoliti care sunt foarte apreciati in diverse domenii in strainatate si nu ne vorbiti de ei , numai boarfe promovati. Ce sa spuna tinerele liceene ? de ce sa invete daca sunt inzestrate cu ce le trebuie sa atraga barbatii au destule modele care scot bani frumosi din prostitutie de lux, chipurile fotomodele

    8
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod