5 gafe ale Simonei Gherghe: Dan Bittman, în direct simultan la două posturi TV

Producătorii emisiunii „Acces direct“, de la Antena 1, prezentată de Simona Gherghe, au ieşit din nou în evidenţă vineri, prin intermediul unui episod aproape paranormal.

Dan Bittman, care este jurat al emisiunii „X Factor“, de la Antena 1, dar şi solist al formaţiei Holograf, care are contract cu MediaPro Music, a fost disputat vineri de emisiunile „Acces direct“ şi „Happy Hour“.

După ce toată săptămâna Cătălin Măruţă a anunţat că Dan Bittman va fi invitatul său în platoul „Happy Hour“, vineri, la ora 17.00, telespectatorii au avut parte de o surpriză: solistul era în direct, în acelaşi timp, şi pe Pro TV, dar şi la Antena 1. Cum a fost posibil acest lucru? Cu toate că pe ecran, la ambele televiziuni, scria „Direct“ şi „Exclusiv“, Bittman se afla, de fapt, doar în platoul emisiunii „Happy Hour“.

„Dan Bittman e aici, la noi, şi o să vorbească în direct despre problemele cu vocea! Dan, fă cu mana să te vedem, că eşti aici, cu noi“, a spus Cătălin Măruţă, pentru a le demonstra telespectatorilor că artistul este în direct la Pro TV, nu la Antena 1. Mai mult, realizatorul l-a întrebat pe solist cât este ceasul şi ce zi este.

Cu siguranţă cei de la Antena 1 urmăreau emisiunea lui Mărută, deoarece imediat după remarca prezentatorului, pe ecranul celor de la Intact nu mai scria „Direct“. „Interviul cu Dan Bittman a fost înregistrat astăzi, mai devreme“, a fost şi replica Simonei Gherghe, în încercarea de a ieşi din situaţia penibilă în care intrase.

Citiţi şi:

Holograf a lansat videoclipul piesei „Dacă noi ne iubim“

Chiar şi aşa, ziua de vineri a fost una bună pentru Antena 1, din punct de vedere al ratingului. Potrivit Pagina de Media, „Dan Bittman înregistrat“ l-a bătut pe „Dan Bittman direct“. Pe tronsonul orar al emisiunilor „Happy Hour“ şi „Acces direct“, Antena 1 a avut, în medie, 1.350.000 de telespectatori pe minut, iar Pro TV, 1.282.000 de telespectatori pe minut.

Pentru Simona Gherghe, acest episod nu este primul în care se face de râs sau în urma căruia este pusă la zid de reprezentanţii mass-media sau de alte vedete.

Recent, Adriana Bahmuţeanu a lansat un atac dur la adresa celor de la „Acces direct“, acuzându-i că inventează subiecte. „Horaţiu făcea regii la nunta lui Florin Vasilică. Trăgea de mine să dansez cu mireasa sau punea alţi invitaţi să stea cum vrea el. Ar face orice, doar să stoarcă o ştire. Pe Mihai îl agresează tot timpul. Nu e normal ce fac colegii mei. Au venit cu o poză de pe 8 martie şi au spus că dansez în club, cu buricul gol“, au fost acuzele fostei soţii a lui Prigoană.

Citiţi şi:

Cum a ajuns Simona Gherghe dintr-o jurnalistă respectată, una detestată

Un alt episod în urma căruia Simona Gherghe a ieşit cu imaginea şifonată a avut loc la sfârşitul lunii februarie. Atunci, actriţa şi cântăreaţa Rona Hartner a plecat din platoul „Acces direct“, deranjată de unele imagini de arhivă prezentate de realizatoarea emisiunii.

În acele imagini, Rona era acuzată de Vadim Tudor că a fost amanta lui Emil Constantinescu. „Ştii că nu mă amuză. Şi nu-mi place că aţi montat doar ce a spus el. Hai, v-am pupat, pa“, a spus Rona Hartner.

„Motivul ăla adevăratul (n.r. pentru care a plecat din emisiune) este că în acel extras de emisiune eu am avut replici! Care au fost tăiate! Montajul pe care l-a prezentat ea era trunchiat! Ce voia, să stau să ascult încă o dată cum mă înjură? Nu se mai poate! Dacă este atât de tare, să ţină singură emisiunea. Bârfe vor exista întotdeauna. Distracţie plăcută, eu am altă treabă“, a scris Rona Hartner pe Facebook, după ce a ajuns acasă.

Ulterior, Simona Gherghe şi-a cerut scuze şi a dat pe post întreg interviul despre care Rona Hartner spusese că a fost trunchiat.

Luna februarie a fost una „plină“ pentru Simona Gherghe. Pe lângă scandalul cu Rona Hartner, Simona a avut probleme şi cu CNA-ul, din cauza unui material cu Ioana Tufaru.

Fiica regretatei Andei Călugăreanu a acceptat să lucreze pentru Adriana Bahmuţeanu, iar acest loc de muncă al ei a devenit subiect de reportaj pentru cei de la „Acces direct“.

Citiţi şi:

Ce trebuie să păţească Simona Gherghe şi Bahmu pentru batjocorirea Ioanei Tufaru?

Cruzime la TV: De ce o batjocoresc televiziunile pe Ioana Tufaru?


Adriana Bahmuţeanu a vrut să se dea mai mult în spectacol şi a făcut-o de ruşine pe Ioana Tufaru. Vedeta s-a uitat în urechile fiicei Andei Călugăreanu şi a pus-o pe aceasta să folosească beţigaşele de urechi. Mai mult, Bahmuţeanca a şi descălţat-o pe Ioana, pentru a arăta că are unghiile mari şi murdărie între degete. „Când te speli, trebuie să te speli şi în urechi. Cum să stai cu cleiul ăsta? De câte săptămâni nu te-ai mai spălat în urechi. Şi cum să stai cu ghearele alea la picioare şi cu jeg între degete. Nu-mi vine să cred, îmi vine să vomit. Nu mi se pare normal ca o femeie de 30 de ani să fie în halul ăsta“, a continuat Adriana.

Văzând că foarte multă lume o atacă, Simona Gherghe a clacat în direct. Vedeta de la Antena 1 şi-a cerut scuze public Ioanei Tufaru şi a început să plângă. „Nu am vrut niciodată ca Ioana să se simtă umilită, batjocorită sau să creadă că cineva a vrut să râdă de ea. Nu a fost în intenţia mea să râd de oameni“, a spus printre lacrimi Simona Gherghe.

În urma materialelor cu Ioana Tufaru, membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului au propus ca emisiunile de tip reality show să fie marcate cu menţiunea „Acest program este o ficţiune“.

Printre cele care au intrat în conflict cu moderatoarea se numără şi Simona Sensual, care a fost dată afară din platoul emisiunii „Acces direct“. „Nu mai am nicio treabă cu Simona Gherghe. Ea m-a dat pe mine afară din platou pentru că am dezvăluit în direct că îşi plăteşte invitaţii şi că face multe făcături. Ăsta este adevărul, până la urmă. Numai că ei nu i-a convenit acest lucru şi s-a gândit că e mai simplu să mă dea afară“, a spus pentru WOWbiz Simona Sensual.

19 Martie 2013
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cora pe 16 Apr 2013, 12:36
    acces !

    era interesanta emisiune inainte ,prezentata de M Ionescu..Simona ....nu face decit sa reia si sa comenteze emisiunea lui Capatos...sau invers !!! ...,numai ei stiu !!!! daca pierzi Acces..., nu-I bai...., se reia noaptea, la 10 30 !!! emisiuni GOALE de CONTINUT ! oare nu s-au saturat de ACELEASI figure , aproape ZILNIC ??? numai fiinte DE NIMIC ! Cum isi permite PARLAMENTARUL sa apara asa de des ???? sunt platiti...,altfel nu se explica ... inventeaza subiecte cind nu au... JALNIC !!! Jalnic SIMONA, JALNIC CAPATOS !! INCASATI atitea bani DEGEABA !!! Pentru asta va permiteti sa va bateti joc de TELESPECTATORI ! Simona ...mai e si PROFESOARA la Media !!! CE LE PREDA OARE ??? pacat !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1
    0

  • Mercas pe 19 Mar 2013, 20:06
    simona

    este cea mai mare nesimtita !

    4
    0

  • NECSU MIHAELA pe 19 Mar 2013, 15:13
    simona gherghe

    da ma uitam la pro tv si nu stiam de ce dan bitman apare in acelasi moment la 2 posturi in acelasi timp, cica este emisiune in direct......

    1
    1

  • mona pe 19 Mar 2013, 15:04
    simona gherghe

    simona, tu esti o dragutza, o delicata ! dar aceasta emisiune nu este deloc potrivita pentru tine !

    1
    7

  • mihaela pe 19 Mar 2013, 14:28
    simona gherghe

    ....parea draguta la inceput Simona Gherghe...dar si-a aratat caracterul repede..ingrozitoare fiinta....foarte greu o mai pot suporta.

    6
    1

  • maria pe 19 Mar 2013, 12:49
    de ce sunt

    modificate pozele? in emisiuni se vede ca are probleme grave cu pielea fetei si e si uratica ... ce rost are sa minti cand oricum la tv se vede cum arati de fapt...

    6
    1

  • elli pe 19 Mar 2013, 10:51
    varza

    Obraznica si fara bun simt! Face emisiuni de ....................doi lei!

    12
    0

  • Ovy pe 19 Mar 2013, 09:18
    ACCES DIRECT

    Esti superba Simonica, tine-o tot asa ...Te iubesc !!!

    2
    21

  • criss pe 19 Mar 2013, 09:04
    sa nu se supere moldovencele

    doamne ce n-o suport pe moldbveanca asta proasta. sa nu se supere moldovencele, stiu ca majoritatea femeilor destepte din showbiz sunt moldovence, dar asta intrece orice limita a prostiei

    18
    6

  • mimi pe 19 Mar 2013, 08:55
    cocoshel

    Duce si ea lipsa de un cocoshel care s-o calce. Zilnic.

    13
    4

  • Adi pe 19 Mar 2013, 07:18
    Tuta

    O tupeista, plina de ifose, care in plus e si tuta.

    18
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod