Mihaela Rădulescu, scandal pe Facebook pentru un iaurt expirat

Vedeta a postat o poză cu micul ei dejun sănătos, care includea și un iaurt cu termenul de valabilitate depășit de trei zile. A urmat un schimb de replici savuros cu admiratorii ei.

Mihaela Rădulescu a scris pe pagina sa despre cât de mult ţine la momentul micului dejun, pe care şi-l pregăteşte cu atenție şi care îi oferă energie suficientă pentru întreaga zi. "Primul, în fiecare dimineaţă... Amestec de senzaţii, fiori de plăcere şi valuri de energie după, .... care-mi trezesc mereu aceeaşi poftă pentru a doua zi... Şi nu e vorba de vreun bărbat !:))))))) Începeţi lista de treburi zilnice cu voi înşivă. Mic dejun cât mai sănătos, sport măcar 15 minute şi duş, spălat pe dinţi şi pe creier, de gânduri negre sau meschine:). S-aveţi o zi frumoasă!", a scris vedeta.



După ce a postat fotografia cu masa ei de dimineață, Mihaela a primit foarte multe comentarii, cele mai multe pozitive, precum "Mic dejunul campionilor", dar şi unele negative, precum care "product placement", scrie site-ul dailybusiness.ro.

Cineva a fost însă destul de vigilent, observând un detaliu care i-a scăpat vedetei: "Activia ta a expirat săptămâna trecută, vineri pe 14.03. Te admir pentru forma excelenţă şi parteneriatul cu Danone, however, Activia cu fructe e plin de coloranţi şi zero nutrienţi!!! Toţi nutriţioniştii recomandă iaurtul simplu, iar tu ştii asta fff bine şi nu cred că îl foloseşti pe cel din poză! O zi minunată!". Mesajul a strâns imediat peste 50 de like-uri.



"Poftă bună! Fără iaurturi 0%, nu sunt sănătoase, fără iaurturi cu fructe sunt pline de coloranţi, nu cred că un nutriţionist recomandă acest mic dejun şi cred că ai slăbit cam mult...", i-a scris altcineva.

Deranjată de tonul critic al comentariilor, Mihaela Rădulescu a reacționat: "Sunteţi mai informaţi decât oamenii de ştiinţă, dragilor. Bănuiesc că iaurtul e pasiunea voastră, nu zvonistica de maidan. Sunt convinsă că vă petreceţi timpul liber, tot în laboratoare şi că vieţile voastre sunt perfecte, cap-coadă şi mai ales, coadă-cap.:))). Zău, mai terminaţi cu prostiile şi mâncaţi sănătos. Inclusiv iaurtul ACTIVIA da, exact Activia e pe lista de alimente sănătoase", a scris ea. "Am slăbit prea mult? Judecaţi tot după studiile din laboratorul personal?! Că mi se pare că sunteţi fană şunci şi colăcei. Iar eu nu-i am, îmi cer scuze. Doamne, de-aia nu reuşiţi să aveţi vieţi frumoase, priviri senine şi suflete bogate, pentru că răutăţile, comentariile maliţioase şi aşa-zisa <<ştiinţă>> din capul vostru sunt imposibil de eliminat. Mai încercaţi, doamnelor, e tare păcat să vă pierdeţi tinereţea, energia, timpul cu răutăţi. Încercaţi bunătatea şi curiozitatea, funcţionează mai bine decât orice mizerie pe care o scoateţi pe gură şi mai eficient decât toate tâmpeniile pe care credeţi că le ştiţi că nişte oracole:)))", a adăugat vedeta.

Ea a precizat că nu a făcut publicitate mascată și că obișnuiește să scrie sincer pe pagina sa tot ceea ce dorește: "Vorbesc despre iaurt cu mult timp înainte să-i fac reclamă şi oficial, iar gemul încă nu m-a contactat:))). Vorbesc cu sinceritate despre ce consum şi ce-mi place, nu scrie în contractul meu cu nicio firmă că trebuie să postez ceva pe FB şi nici nu primesc vreun bonus dacă o fac. Belive it or not, asta e realitatea. Iar eu nu-mi permit să mint public, de vreo 17 ani...".

O admiratoare a vedetei i-a explicat însă cu argumente că nu trebuie să se simtă ofensată pentru că alte persoane își spun deschis părerile: "Mihaela, nu trebuie să te superi dacă cineva îşi spune punctul de vedere. Până la urmă, cei sau cele care ţi-au spus că produsul Activia nu e sănătos sau că ai slăbit puţin cam mult nu ţi-au vorbit urat etc... pur şi simplu au opinat... Înţeleg că este pagina ta de Facebook şi ne-ai acceptat ca prieteni, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să aprobăm tot ce vedem şi auzim, putem avea opinii diferite, putem să discutăm pe marginea unui subiect (evident într o manieră frumoasă)... Şi da,fiecare este liber să consume ce doreşte, dar Activia mai ales cel cu fructe... etc... este f f f nesănătos, plin de E-uri şi coloranţi... conţine foarte mult zahăr... Acest lucru a fost precizat de specialişti, medici nutriţionişti etc... În altă ordine de idei, te admir mult, arăţi foarte bine...".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Martie 2014
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ama pe 20 Mar 2014, 20:18
    varza

    pentru o EXPIRATA, un iaurt EXPIRAT !!!........asta o defineste cel mai bine......a devenit imediat tzepoasa cand a vazut greseala, mai bine i-ar fi dat dreptate celui care a observat; varza e raduleasca din nou.........

    4
    1

  • gabriela pe 20 Mar 2014, 13:37
    Miahaela Radulescu

    pana la urma orice ar manca , tot slaba va fi , caci acest lucru tine de metabolismul fiecaruia , constructia osoasa a unei persoane slabe se observa cu ochiul liber...

    1
    2

  • bob pe 20 Mar 2014, 07:32
    iarasi Radulescu?

    Gasiti,fratilor, alte subiecte,alte surse.nu mai scormoniti prin conturile nimanui ! Aici asteptam altceva. Sa mai si comentam ?! OK ! Parerea mea este ca "diva" voastra NU mananca never-ever ce a prezentat pe tava...nici eu nu pot atat..(multa omleta,multe rosii,paine,si gem,iaurt-i l-au dat pt poza-..) Sa mai zic ?! arata bine,trebuie,ca din asta traieste,asa il tine si pe natafletul Otil legat de fundul ei lucrat...Asa ar trebui sa arate toate femeile singure,fara meserie si pline de bani primiti de pe la soti inselati si amanti darnici...

    8
    1

  • alexandra pe 19 Mar 2014, 10:49
    bleah!

    orice iaurt cu fructe e o porcarie, nu doar Activia. Si orice produs e 0.00% grasime e o porcarie, nu e ceva necunoscut. Toti nutritionistii au atras atentia asupra acestor fapte acum mult timp. E ridicola reactia ei, parca ar avea 15 ani. Nu poate nimeni sa-i spuna ceva, ca ea combate cu acuze. Numai ea e desteapta, a scris carti si alte chestii de cultura. S-a erijat si parasuta asta in specialista de orice, acum.

    9
    2

  • Ella pe 19 Mar 2014, 09:13
    sunteti rautaciosi

    faptul ca a mancat un iaurt expirat nu mi se pare o tragedie. Cred ca toti cand eram mici si scapam o bomboana pe jos, o luam si o mancam asa si nu ni s-a mai intamplat nimic. Eu consum activia si pot sa zic ca intr-adevar mi-a reglat tranzitul. Acum, fiecare cu parerea lui. Bine ca e piata mare si avem de unde alege :).

    2
    8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod