Mihaela Rădulescu: Cum să ai un fund care să cucerească internetul

Vedeta a dezvăluit că pentru posteriorul care a făcut senzație pe internet e nevoie de un întreg stil de viață


Încântată de rezultatul îndrăznelii ei, Mihaela Rădulescu explică cum poate ajunge orice femeie la un rezultat atât de încântător: "Disciplină sportivă și viață activă", a spus vedeta, citată de Libertatea. "Minim 30 de minute de sport zilnic, din care o mare atenție o acord picioarelor, abdomenului și... fundului."
    
"Și când mă spăl pe dinți fac flexiuni pe câte un picior. Partea asta (fundul) nu are nicio altă soluție miraculoasă, doar sport și alimentație sănătoasă, cu un adaos zilnic de proteine", a detaliat vedeta.

Mihaela subliniază că pentru fesieri ca ai ei nu e nevoie doar de un regim temporar, ci de un întreg mod de viață. "Știu, n-o să rețină mai nimeni că e vorba de o disciplină de fier pentru un posterior asemenea, dar vor fi acaparați de dezbaterea despre... îndrăzneală", a punctat ea.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ramina pe 29 Ian 2016, 17:22
    Obsedata

    ... de popularitate,ai devenit mai mult decat penibila. In aceasta postura nu mai ai dreptul sa critici alte pitipoance,pentru ca tun esti varful de lance. Te-ai gandit vreodata ,ca baiatul acum destul de mare ( sper ca e capabil sa judece anumite lucruri) va fi frustat de postarile tale.Esti totusi mama lui si pozezi goala. Cui dracului crezi ca ii pasa cum arati si ce naiba faci tu in timpul tau liber. Ce-ai fi zis daca iti vedeai tatal gol pusca intr-o piscina ,la varsta pe care o are fiul tau ? Nu ar fi trebuit sa ai niciodata custodia copilului tau. Cel putin fostul tau sot are decenta de a nu se expune public !Moldova ramane tot Modova! Niste parasute !

    0
    1

  • XYZ pe 29 Ian 2016, 15:15
    CRED

    ....ca orice alt comentariu e de prisos. Baiatul tau va fi deosebit de incintat sa vada, atunci cind va creste, adevarata fata a "mamei" lui....

    3
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod