Michelle Pfeiffer: "Am trăit doar cu Marlboro Lights şi Coca-Cola"

La 55 de ani, actriţa din "Scarface" este într-o formă pe care şi-ar dori-o multe femei cu zece ani mai tinere. Regimul vegetarian şi faptul că face zilnic sport o ajută să se menţină. În tinereţe, însă, ea nu avea un stil de viaţă sănătos: la 20 de ani, trăia cu două pachete de ţigări pe zi şi Coca-Cola.
 
Din fericire, stilul de viaţă nesănătos nu a avut impact asupra sănătăţii vedetei. Într-un interviu publicat de revista Ladies Home Journal, Michelle Pfeiffer vorbeşte deschis despre alegerile greşite de acum trei decenii. 

"N-am dus mereu o viaţă sănătoasă. Când aveam 20 de ani, fumam două pachete de ţigări pe zi. Trăiam doar cu Marlboro Lights şi Coca-Cola", a declarat vedeta.
 
 
 
Odată cu înaintarea în vârstă, înfometarea a devenit inacceptabilă pemtru ea. Michelle a început un program de cinci zile de exerciţii pe săptămână, iar în ultimii ani a trecut la un regim vegan, renunţând astfel la orice produs de origine animală.
 
 

"Dacă ar fi să-mi văd toată viaţa proiectată pe un ecran uriaş, mi s-ar face rău, m-ar afecta psihic", a spus ea pentru publicația amintită.
 
 

Michelle Pfeiffer se declară împăcată cu vârsta ei și cu felul în care arată. "Odată ce treci de un anumit prag, ai mai puțină presiune. Poți să arăți excelent pentru vârsta ta. Nu mai trebuie să arăți tânără cu orice preț", a explicat ea.
 
În urmă cu zece ani, actrița americană a decis să părăsească Hollywood-ul și s-a mutat în Woodside, o zonă deluroasă din California, situată la o jumptate de oră de mers cu mașina de San Francisco. 
Este un loc potrivit în care ea și soțul său, scenaristul și producătorul TV David E. Kelley, pot să-și crească cei doi copii, Claudia Rose (11 ani) și John (10 ani). 

Însă schimbarea n-a fost ușoară. "Când am ajuns aici ne-am întrebat: <<Ce-am făcut?>>. Nu știam pe nimeni", a povestit actrița.
 
 

Pentru a-și proteja viața de familie, Michelle a devenit mai selectivă cu rolurile propuse. "Am început să pun condiții, de genul - voi face un film doar într-o anumită perioadă a anului sau într-un anumit loc și voi negocia personal. Dacă trebuia să fac ceva care m-ar fi luat departe de copiii mei, înseamnă că nu merita efortul", a spus actrița care ultima oară a jucat cu Johnny Depp în "Dark Shadows".

Între timp, copiii au mai crescut, astfel că vedeta se poate concentra din nou pe carieră. Ea revine pe marile ecrane alături de Robert De Niro în comedia neagră "The Family".
 
 
 
În ciuda bogatei experiențe ca actriță, Michelle Pfeiffer spune că încă are emoții atunci când filmează. "Și acum mă gândesc că aș putea fi concediată în prima săptămână la fiecare contract pe care îl am. Mereu. De fapt, înainte chiar să încep un film mă gândesc cum să fac să fiu dată afară sau caut un motiv pentru care ar trebui să plec. Cred că este teama de eșec", a mărturisit actrița.

Michelle Pfeiffer şi-a început cariera cu mici roluri în filme de televiziune, în anii '70, şi a devenit cunoscută pe marile ecrane în filmul "Scarface" (1983), în care a jucat alături de Al Pacino.
 
 
 
Printre rolurile notabile pe care le-a realizat se numără cel din "Legături periculoase" (1988), pentru care a fost recompensată cu un premiu BAFTA, cel din "Câmpul dragostei" (1993), pentru care a primit un Urs de Argint, şi cel din "Fabuloşii Baker-Boys", pentru care a fost recompensată cu premii din partea presei străine de la Hollywood, a asociaţiilor de critici din New York şi Los Angeles, a National Society of Film Critics şi a Board of Review, notează agenția Mediafax. 
 
 
 
 

Actriţa a fost nominalizată de trei ori la premiile Oscar, pentru rolurile din "Fabuloşii Baker-Boys", "Legături periculoase" şi "Câmpul dragostei". 
 
 


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Septembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod