Mesajul tulburător pe care fosta iubită a lui Jim Carrey l-a lăsat înainte de a se sinucide: „Prin tine am cunoscut cocaina, prostituatele şi herpesul“

Cathriona White a lansat acuzaţii dure la adresa actorului într-un mesaj pe care ea l-ar fi scris în 2013, după despărţirea de Jim Carrey.

Moartea fostei iubite a devenit un coşmar din care Jim Carrey pare să nu mai scape. Actorul va fi judecat în aprilie anul viitor pentru uciderea din culpă a fostei sale prietene, Cathriona White. Ea s-a sinucis în 2015 cu o supradoză, iar starul este acuzat de familia tinerei că a cumpărat medicamente folosind un nume fals şi i le-a dat, deşi ştia că era predispusă la depresie şi a mai încercat să-şi ia viaţa.

Jim Carrey a declarat că este șantajat de mama și de fostul soț al iubitei sale.

În replică, avocații părților reclamante au anunţat că au descoperit "un mesaj exploziv" pe care tânăra l-ar fi scris pe iPod-ul ei în 2013, după despărţirea de starul hollywoodian, în care îl acuză de lucruri grave.

Potrivit revistei People, Cathriona spune în mesajul găsit pe iPod-ul ei că viața alături de Jim a fost un drum presărat cu spini. "Iubeam viața, eram împăcată cu mine însămi și mă simțeam bine. Eram mândră de toate deciziile pe care le luasem și atunci te-am cunoscut.
M-ai băgat în lumea drogurilor și a prostituției, a daunelor psihologice și a bolilor. Ai făcut lucruri foarte bune pentru mine, dar m-ai distrus ca persoană Jim. Eu am vrut să fiu alături de Jekyll, dar l-am avut în schimb pe Hyde. Pentru că te iubesc, l-aș fi suportat pe Hyde, doar ca să fiu alături de Jekyll, dar m-ai alungat din viața ta când ai văzut ce mai rămăsese din mine"
, a scris tânăra.

Avocaţii spun că această notă arată lumii cum a tratat-o Carrey şi efectele distructive ale caracterului acestuia.
Totodată, ei au anunțat că aceste acuzații grave vor servi ca probă în plângerea depusă în instanță de rudele Cathrionei White împotriva lui Jim Carrey pentru ca familia să demonstreze că actorul a fost implicat în decizia tinerei de a-și lua viața.

Potrivit People, Cathriona a mai scris: "Nu mi-am luat avocat ca să-ți pot lua banii și probabil că o să am probleme fiindcă ți-am scris".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod