Bun venit la serviciu: 20 de căţeluşi în prima lor zi de muncă

Nu doar oamenii se duc la serviciu, ci şi câinii. Aceştia sunt angajaţi de nădejde, dar asta după ce trec cu bine de prima zi de muncă.
Fie că lucrează în Poliţie, Armată sau la Salvamont, îşi fac datoria cu brio. Şi să ştiţi că aici nu merge cu angajări prin "intervenţii" - câinii sunt selectaţi în funcţie de capacitatea de a învăţa, de a anticipa şi de a reacţiona la anumiţi factori, de disciplină şi de rezultate obţinute la teste.

Câinii se dovedesc nişte angajaţi de toată isprava: lucrează în unităţile de poliţie, în unităţile antidrog de pe aeroporturi şi din vămi, în armată, la pompieri sau în serviciile de asistenţă pentru vârstnici şi pentru persoanele cu handicap, relatează Shareably.


Pentru ei, serviciul începe încă de când sunt pui. Aleşi pe baza abilităţilor demonstrate din instinct, ei trec prin stagii de pregătire şi verificare, apoi, într-o bună zi, intră în serviciu. E prima lor de zi de muncă şi, ca şi copiii în prima zi de şcoală, unii sunt emoţionaţi, alţii sunt relaxaţi. Aceste imagini din prima zi de muncă a câinilor te vor face să zâmbeşti.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod