părinţi

Ce gândeşte un băiat de 6 ani după ce dă buzna în dormitorul părinţilor: Reacţia lui te face să râzi în hohote!

Un băiat în vârstă de 6 ani a dat buzna în dormitorul părinţilor şi i-a surprins în timp ce făceau dragoste. Reacţia lui e nepreţuită.

Inocenţa copiilor e fascinantă. Conştiinţa lor este pură, neatinsă de vinovăţie sau de păcat, iar deseori adulţii au dificultăţi când trebuie să le explice unele lucruri delicate. Părinţii, adulţii în general, trebuie să fie atenţi când sunt nevoiţi să răspundă la întrebările născute din curiozitatea fără margini a celor mici.

Iată un exemplu prezentat pe pagina de Facebook "The LAUGH Bible/Bbilia râsului". Acest clip scurt a devenit foarte popular, având peste nouă milioane de vizualizări, 125.081 de distribuiri şi 28.000 de reacţii, probabil pentru că mulţi părinţi s-au trezit în aceaastă situaţie ori s-au gândit cum ar reacţiona dacă ar păţi la fel, relatează Trending News Portal.

Filmuleţul redă cazul unui băieţel de 6 ani care îşi surprinde părinţii în timp ce făceau dragoste.

Înainte de acest episod, micuţul a văzut doi câini care se acuplau. Cum patrupedele fac ce vor când intră în călduri, fără să le pese de cei din jur, scena a avut loc exact în momentul în care tatăl şi fiul său se aflau în preajmă. Curios, băiatul îşi întreabă părintele despre ceea ce vede, iar tatăl lui îi spune adevărul: "Fac un căţeluş", îi răspunde.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod