Doza de speranță pentru astăzi: copilul care se urcă în tobogan fără mâini

O mămică a urcat pe Internet un clip cu copilul care se urcă în tobogan fără mâini, iar clipul a devenit viral.

Ia-ți doza de speranță din videoclipul cu copilul care se urcă în tobogan fără mâini


Katie Whiddon, din Denton, Texas, a încărcat recent un videoclip cu fiul său de trei ani care urcă pe un tobogan. S-ar putea să te întrebi ce este atât de special la un copil care urcă pe un tobogan. Toată lumea poate urca un tobogan, chiar și un copil fără mâini.

Acesta este exact ceea ce a demonstrat Camden, în vârstă de trei ani. Acesta a fost determinat să urce pe tobogan fără ajutorul mamei sale.
Pe măsură ce urca, mama sa îl încuraja. Iar chicotelile și zâmbetul adorabil pe măsură ce urca și cobora pe tobogan sunt ceea ce o să-ți înveselească ziua cu siguranță. Aceasta nu este prima dată când Camden a demonstrat că este la fel ca orice alt copil, chiar dacă la prima vedere pare că nu. Cu ceva timp în urmă, un videoclip cu micuțul și cu fratele său a devenit viral. Camden îl ajută pe fratele său punându-i suzeta în gură, după ce se rostogolise pe spate până la el.

Mama sa, Katie, a declarat că nu este prima dată când Camden i-a ajutat pe frații săi și a demonstrat că îi iubește.
El a făcut același lucru și pentru sora sa, Ryleigh, când era mică. Însă aceste videoclipuri care au devenit celebre pe Internet sunt doar lucruri normale pentru familia sa și mama copiilor nu se aștepta să devină atât de populare.

Katie a spus că, dacă fiul său poate fi atât de pozitiv cu privire la apariția sa și este atât de hotărât să facă lucruri de la o vârstă atât de fragedă, în ciuda tuturor provocărilor cu care crede lumea că se confruntă, nu înțelege de ce i-ar fi cuiva milă de el.
Aceasta a mai spus și că fiul său este un copil strălucit și incredibil.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod