O mamă de nota 10: Kate Hudson s-a tuns la fel ca fiul ei

Actriţa în vârstă de 38 de ani a postat pe Instagram o fotografie foarte apreciată de fani.
Cine spunea că mamele de băieţi nu trăiesc aceleaşi momente frumoase pe care le au cele de fete? Ei bine, cel puţin în privinţa tunsorilor identice pe care mamele şi fiicele lor le încearcă de multe ori, ar fi o problemă. Nu şi pentru Kate Hudson, chiar dacă ea are doi băieţi.

Vedeta s-a tuns scurt, băieţeşte, întocmai ca fiul ei, Ryder, iar cei doi, pozaţi din profil, seamănă izbitor de mult, notează publicaţia Fabiosa. Fotografia pe care actriţa a postat-o pe contul său de Instagram a fost foarte apreciată de fani, mulţi remarcând asemănarea dintre ea şi fiul său.

Kate a reglat astfel conturile cu fanii săi, după ce a fost criticată pentru o declaraţie făcută recent, când a spus că operaţia de cezariană pe care a suferit-o când a născut a fost lucrul pe care l-a făcut "în cea mai mare lene".

În februarie, actriţa Goldie Hawn a declarat că fiica sa și Brad Pitt au o relație pe care doresc să o oficializeze.
Ulterior, Kate Hudson a fost văzută plimbându-se de mână pe străzile din Los Angeles cu muzicianul Danny Fujikawa.

Fostul soț al vedetei, Chris Robinson, a cerut prin intermediul avocaților redeschiderea dosarului de custodie a fiului său, Ryder Rusell Robinson, născut în 2004, potrivit E!News.

Kate Hudson mai are un fiu, Bingham Hawn Bellamy, născut în 2011 din relația cu solistul trupei Muse, Matt Bellamy. După o legătură de patru ani ce doi s-au despărțit în 2014, dar au rămas în relații amiabile.



Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod