Rihanna

Între durere şi plăcere: 5 vedete care cer legalizarea marijuanei

Cercetările medicale arată că marijuana ajută la calmarea durerilor. Rihanna se numără printre vedetele care cer legalizarea acestui drog.
Tot mai multe studii demonstrează că marijuana poate fi folosită cu succes în scopuri medicale, mai precis în calmarea durerilor. Marijuana este în mod normal prescrisă pentru afecţiuni cum ar fi spasme musculare, durere cronică, tulburare de stres post-traumatic, epilepsie şi cancer.

Mai multe ţări din Europa au legalizat folosirea marijuanei în scopuri medicale. Grecia va deveni a şasea ţară din UE care a luat această măsură după Republica Cehă, Finlanda, Olanda, Portugalia şi Spania.
Autorităţile din Ontario (Canada) au anunţat că vor autoriza 150 de puncte de vânzare ale cannabisului.

Tot mai multe vedete, susţin legalizarea cannabisului, iar unele dintre acestea, precum Morgan Freeman şi Patrick Stewart, au declarat deschis că l-au folosit pentru a-şi trata problemele medicale. Iată încă 5 vedete care susţin legalizarea marijuanei:
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod