10 imagini în care Selena Gomez a strălucit, deşi e bolnavă de lupus

Vedeta a mărturisit că suferă de anxietate, atacuri de panică şi depresie, dar nu cedează în faţa bolii şi continuă să se bucure de viaţă.
Din 2015, când a anunţat că suferă de lupus, o boală autoimună cronică, Selena Gomez duce o bătălie continuă cu boala care i-a transformat viaţa. "Am descoperit că anxietatea, crizele de angoasă și depresia pot fi efecte secundare ale lupusului care ridică propriile provocări", a explicat cântăreața în vârstă de 25 de ani într-un comunicat prin care anunţa anularea turneului "Revival".

"Vreau să mă concentrez asupra sănătății mele și de aceea am decis să iau o pauză. Le mulțumesc fanilor mei pentru sprijin. Știu că nu sunt singură și îi încurajez și pe alții care au probleme de sănătate să și le rezolve", a mai spus Selena.


Lupusul, o boală autoimună puţin cunoscută, determină sistemul imunitar să atace țesuturile sănătoase ale corpului. Potrivit organizaţiei Lupus Foundation of America, 5 milioane de oameni din întreaga lume, mai ales femei la vârsta procreației, suferă de această boală, iar pentru diagnosticarea acestei afecţiuni sunt necesari, în medie, 4 ani şi consultarea a 3 medici diferiţi.
În 90% din cazuri, lupusul atacă femeile tinere, active, cu vârsta între 15 şi 44 ani, şi poate apărea oricând, fiind o boală ale cărei cauze rămân necunoscute. Potrivit Mediafax, în Romania peste 9.000 de persoane suferă de lupus.

Selena Gomez a dezvăluit pentru revista Billboard că în octombrie 2015 a făcut chimioterapie.
În vara acestui an, ea fost supusă unui transplant de rinichi pentru a o ajuta în lupta împotriva lupusului. Cântăreaţa a mărturisit că donatorul a fost cea mai bună prietenă a sa, Francia Raisa, pe care a numit-o "sora" într-o postare pe Instagram, lăudând-o pentru "darul şi jertfa supremă".

"Sunt incredibil de binecuvântată. Te iubesc atât de mult"
, a scris artista. Alături de mesaj, ea a postat o imagine în care apare împreună cu Raisa, aşezată una lângă alta în paturile spitalului, în timp ce îşi strângeau mâinile.

De asemenea, Selena a postat alte două fotografii, inclusiv cu una din cicatricele ei chirurgicale.

Într-o declaraţie emoţionantă, fosta vedetă Disney a scris: "Sunt foarte conştientă că unii dintre fani au realizat că stau puţin prea retrasă în această vară şi au întrebat de ce nu îmi promovez noua muzică de care sunt extrem de mândră.
Aşadar, am aflat că trebuie să fac un transplant de rinichi din cauza unor complicaţii produse de lupus, din această cauză m-am aflat într-o perioadă de recuperare. A fost ceea ce trebuia să fac pentru a-mi îmbunătăţi starea generală de sănătate."

Cu toate problemele prin care a trecut, Selena Gomez nu a încetat să se bucure de viaţă. În septembrie, ea a devenit noua imagine a mărcii Puma şi a participat alături de Timothee Chalamet la filmările unei producţii realizate de Woody Alen, al cărei titlu nu a fost încă anunţat.

Iată 10 imagini din 2017 în care Selena Gomez a strălucit!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod