Paris Hilton îşi ţine câinii într-o „cuşcă“ de lux: o vilă în stil spaniol!

Starleta a construit pentru câinii ei un adăpost de lux: o vilă cu etaj, împrejmuită de un gard din fier forjat şi decorată ca o casă de vedetă.
Dacă locuieşti într-o vilă cu etaj, construită în stil spaniol, înconjurată de verdeaţă şi de un gard din fier forjat, felicitări! Înseamnă că trăieşti în aceleaşi condiţii de care se bucură câinii starletei Paris Hilton. Dar cei mai mulţi dintre noi nu pot decât să râvnească la un asemenea nivel de trai.

Vedeta în vârstă de 36 de ani obişnuieşte să posteze pe reţelele de socializare tot felul de imagini, inclusiv cu animalele ei de companie. Nedespărţită de căţeii săi, Paris le-a arătat fanilor ce condiţii le-a creat patrupedelor - o cuşcă neobişnuită, care de fapt nici nu mai e o cuşcă sau un adăpost, ci o adevărată vilă pentru câini.

Construcţia cu etaj are acoperiş din ţiglă, ferestre şi uşă, balcon cu balustradă din fier forjat, ghivece cu flori agăţate pe peretele exterior şi peluză de gazon, iar înăuntru există fotolii şi canapele pe care câinii se pot întinde în voie.

Vila este dotată cu aer condiţionat, sistem de încălzire, mobilier realizat de designerul Philippe Starck şi un candelabru, se arată pe site-ul House Beautiful. Pereţii interiori sunt vopsiţi în roz, iar scara interioară în negru.

"Proprietatea canină", situată lângă casa vedetei, are o suprafaţă de 28 de metri pătraţi şi a fost decorată de designerul Faye Resnick.


"Câinii mei locuiesc în această vilă cu etaj care are aer condiţionat, încălzire, mobilier de designer şi candelabru. Îi iubesc"
, a scris Paris Hilton pe Twitter.

Evident, imaginile pe care Paris Hilton le-a postat au devenit imediat virale. Ea a publicat şi pe Instagram o imagine în care apare alături de iubitul său, modelul şi actorul Chris Zylka (32 de ani), în faţa vilei câinilor.

Cei doi sunt împreună din 2016 şi şi-au confirmat relaţia tatuându-şi numele unul altuia pe antebraţ.
Starleta a mărturisit că îşi doreşte să devină mamă, dar tatăl copilului său va fi un bărbat care adoră câinii. "Chris iubeşte câinii, exact ca mine... Abia aştept să am un copil şi să trăiesc acest sentiment special de a fi mamă", a declarat ea pentru Daily Mail.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod