cuplu

10 adevăruri dure despre căsnicie pe care nu poţi să le ocoleşti

Oricât de frumos sau de complicat poate fi un mariaj, acesta are regulile lui nescrise. Iată cele 10 adevăruri despre căsătorie pe care trebuie să le ştii.
Înainte de toate, există un adevăr suprem: toate căsniciile se schimbă şi cu cât durează mai mult, cu atât sunt supuse mai multor transformări. De aici trebuie pornită discuţia despre adevărurile nespuse care guvernează orice relaţie.

Unele dintre schimbările prin care trece un cuplu pot produce teamă sau durere, dar dacă le priveşti în mod obiectiv, devine clar că acestea sunt nişte etape noi ale dragostei, se arată într-un articol publicat de Bright Side.

Iată care sunt cele cele 10 adevăruri despre căsnicie pe care orice cuplu trebuie să le înfrunte:

 

10. Dragostea este foarte fragilă


Toate relaţiile se bazează pe încredere, iar de multe ori aceasta pare foarte solidă. Dar tocmai această percepţie este periculoasă, pentru că încrederea între soţi se poate spulbera foarte uşor.

9. Uneori vă veţi plictisi


Doar în visele noastre cuplurile stau mereu împreună şi fac totul fără să se plictisească. În viaţa reală, o carte sau o întâlnire cu prietenii pot fi mai interesante decât o seară petrecută cu partenerul.

Asta nu înseamnă că apare o ruptură între voi, ci doar că fiecare are nevoie câteodată să stea puţin deoparte, iar apoi regăsirea va fi interesantă şi vă veţi simţi din nou minunat împreună.

8. Nu veţi fi mereu de aceeaşi parte a baricadei


Acesta este un adevăr dureros, dar e vital să-l înţelegi şi să-l accepţi. Oricât de uniţi aţi fi, în viaţă apar situaţii în care aveţi opinii diferite. Chiar dacă obişnuiţi să luaţi deciziile de comun acord, mai devreme sau mai târziu, veţi ajunge pe poziţii diferite.

Este foarte important să nu vă enervaţi şi fiecare să încerce să se pună şi în pielea celuilalt pentru a găsi o cale de ieşire în situaţiile complicate.

7. Căsnicia şi copiii nu sunt o decizie, ci o provocare


Mulţi cred în mod greşit că o căsnicie le va întări relaţia şi că venirea pe lume a copiilor va micşora distanţa dintre soţi. Ei bine, aceste convingeri nu se confirmă întotdeauna. Atât căsnicia, cât şi statutul de părinte sunt de fapt nişte teste care te vor ajuta să afli cum să fii un partener şi un părinte bun.

E ca mersul pe bicicletă - la început cu ezitări şi chiar cu nişte căzături, apoi cu încredere şi cu satisfacţia reuşitei.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod