Cuplul care face 9.000 de dolari din pozele de călătorie de pe Instagram. Cum e posibil?

Doi tineri duc o viaţă de vis: se plimbă prin toată lumea şi primesc până la 9.000 de dolari pentru fiecare poză pe care o postează pe Instagram.
Jack Morris, un englez în vârstă de 26 de ani, şi Lauren Bullen (23 de ani), din Australia, trăiesc un vis la care râvnesc toţi cei care le urmăresc postările de pe Instagram: nu doar că se plimbă prin toată lumea şi postează fotografii superbe pe reţeaua de socializare, dar mai şi câştigă bani frumoşi din treaba asta. Nu-i rău deloc, pentru doi tineri care s-au cunoscut în Fiji, cu un an în urmă.

Originar din Manchester, Jack călătoreşte din 2012 şi a ajuns deja la două milioane de admiratori pe Instagram - exact, două milioane! Iar Lauren nu stă nici ea rău, cu 1,2 milioane de admiratori.
La acest nivel, ei găsesc uşor branduri importante şi companii din industria de turism care să-i sponsorizeze pentru a-şi acoperi cheltuielile. Asta pe lângă casa de vis pe care o deţin în Bali. Nicio postare a cuplului nu le aduce mai puţin de 3.000 de dolari, relatează Bored Panda.

Într-un interviu publicat pe site-ul său oficial, DoYouTravel, Jack a mărturisit că nu a făcut nicio facultate, iar la 17 ani, după liceu, a început să muncească, iar o vreme s-a descurcat binişor în skateboarding, atrăgând câţiva sponsori.
Când şi-a fracturat gâtul şi nasul, şi-a dat seama că trebuie să-şi găsească o altă pasiune şi a descoperit călătoriile. Dar până atunci a muncit cinci ani curăţând covoare.

El a dezvăluit şi câteva trucuri care i-au ajutat să devină celebri pe Instagram. Ei se fotografiază unul pe altul, iar când vor să apară împreună în cadru folosesc un tripod. Pasul doi: "Nu folosesc nicio aplicaţie de mobil sau filtru pentru imagni. Editez toate fotografiile în acelaşi stil cu Lightroom, de pe laptopul meu Macbook Pro", explică el.


Asta oferă imaginilor o notă personală, uşor de identificat, pe care admiratorii o identifică uşor în timp. De asemenea, de cele mai multe ori, Jack şi Lauren fac fotografii cam la o oră după răsăritul soarelui, pentru că acesta este de obicei cel mai liniştit moment al zilei şi astfel nu apar persoane străine în cadru. În plus, ei găsesc surse de inspirație pe Pinterest și în postările altor influenceri de pe Instagram.

Până acum, Jack a vizitat 45 de ţări. Oraşul în care s-a simţit cel mai rău  a fost Marrakesh, unde localnicii i s-au părut agresivi.
Următoarele trei destinaţii pe care şi le-a propus pentru 2017 sunt Tahiti, America de Sud şi Finlanda.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod