Pisica iubeşte şcoala: Bubba, motanul învăţat

16 Septembrie 2017
O pisică adoră să meargă la ore şi să stea în clasă în timp ce profesorul predă. Pentru că este un elev model, Bubba a primit şi o tocă de absolvent.
Se spune că nu poţi dresa o pisică şi nici măcar n-o poţi învăţa alte lucruri noi în afară de a folosi litiera. Dar asta nu e valabil pentru toate pisicile, cu atât mai puţin pentru Bubba, motanul care adoră să înveţe. De aceea e tot timpul prezent la şcoală. Şi nu doar pentru că acolo trăieşte; această felină chiar vine cu plăcere în clasă şi asistă la cursuri fără să facă nazuri.

După ce a fost văzut foarte des intrând în clasă, urmărind desfăşurarea orelor sau lipindu-se de picioarele copiilor, Bubba a devenit în mod oficial elev la colegiul american Leland şi are şi carnet.

Stăpânii lui au tot încercat să-l obişnuiască să stea în casă, dar Bubba a protestat de fiecare dată, mieunând până când era lăsat afară. Iar când ieşea din casă, o zbughea direct la colegiul Leland sau la şcoala Harte, unde stătea toată ziulica.
În 2009, când a fost adoptat, avea doi ani. În 2016 a primit propriul carnet de elev, iar în iunie anul acesta a fost declarat absolvent, primind şi o tocă, aşa cum îi şade bine oricăui elev care termină liceul.
"Am absolvit în mod oficial liceul ieri, împreună cu 436 de copii drăguţi (mulţi dintre ei mă adoră)", se scrie pe pagina lui de Facebook.

Bubba a intrat în rândurile elevilor după ce toată lumea, de la copii până la corpul didactic, s-a obişnuit ca el să fie nelipsit de la ore. Exceptând unele miunături prin care mai cerea câte o atenţie (ceva de mâncare sau o mângâiere), Bubba a fost un elev foarte liniştit, care nu a creat niciodată probleme. "Un profesor a făcut greşeala de a-i cumpăra nişte bunătăţi.
Şi de atunci s-a învăţat să miaune ca să capete câte ceva. Profesorul a fost înnebunit de mieunatul lui"
, a povestit un elev.

În scurt timp, "elevul" cu blăniţă şi mustăţi primeşte tot timpul scrisori şi mesaje de la admiratori şi a devenit un personaj public, câştigându-şi celebritatea şi în afara şcolii, notează Shareably. Pe Facebook are peste 60.000 de fani şi a fost protagonistul unui articol de patru pagini în cartea Cat Tales, editată de National Geographic.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Florin pe 16 Sep 2017, 13:45
    Nu poţi dresa o pisică şi nici măcar n-o poţi învăţa alte lucruri noi în afară de a folosi litera?

    Se poate. In Scotia primarii sunt doar pisici

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod