pisică

Cum a devenit o pisică simbolul rezistenţei împotriva uraganului Harvey

O pisică surprinsă în timp ce înoată, încercând să scape dintr-o zonă inundată din Texas, a produs emoţie pe internet.
În tot dezastrul provocat în statul american Texas de uraganul Harvey există şi un licăr de speranţă: o pisică fotografiată în timp ce înoată, încercând să scape dintr-o zonă inundată, a devenit simbolul rezistenţei împotriva dezastrelor naturale.

După ravagiile pe care Harvey le-a lăsat în urma sa, voluntarii şi forţele de intervenţie încă fac eforturi uriaşe pentru a-i salva şi pune la adăpost pe sinistraţi. Pe internet au apărut o mulţime de poveşti emoţionante ale oamenilor care au sărit în apă pentru a-şi salva animalele, dar nu toate necuvântătoarele au avut noroc - unele au fost uitate sau abandonate de stăpânii disperaţi.

Printre animalele care au înfruntat pe cont propriu uraganul se numără şi o pisică fotografiată în timp ce înoată, cu o expresie tristă, încercând să se pună la adăpost din calea inundaţiilor.
 

Autorul acestei imagini foarte puternice este fotograful Scott Olson. Imediat după publicarea sa, secvenţa a devenit virală pe reţelele de socializare. Felina a devenit un simbol al rezistenţei, al puterii de adaptare şi al curajului, relatează People.

Foarte mulţi au fost curioşi să afle ce s-a întâmplat cu pisica din imagine. "Cei mai mulţi dintre oameni au fost evacuaţi, iar pisica probabil încă e pe cont propriu", a răspuns Scott Olson pe Twitter.

Oamenii speră că pisica a ajuns pe pământ şi este teafără, dar imaginea ei şi-a făcut efectul, arătând că determinarea de a lupta pentru viaţă poate fi mai puternică decât orice nenorocire.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod