Păţania unei barmaniţe pipăită de un client: L-a imobilizat şi tot ea e de vină!

O tânără s-a confruntat cu o problemă întâlnită de multe femei: un tip a agresat-o, iar reacţia ei a fost promptă.
Krystal Olsen, în vârstă de 32 de ani, lucra ca barmaniţă în Arizona într-un weekend foarte aglomerat, când a fost acostată de un localnic care i-a cerut să-l servească. Acesta i-a băgat mâna pe sub fustă şi i-a atins posteriorul, ceea ce a enervat-o din cale afară pe tânăra originară din New York.

Reacţia ei la această agresiune a devenit virală: aceasta a aplicat o manevră de autoapărare şi l-a apucat din spate cu braţul de gât pe tupeist, apoi l-a scos târâş din bar, singură.
Tipul n-a înţeles din prima că a avut ghinion şi că s-a luat de cine nu trebuie, iar în timpul altercaţiei a împins-o pe Olsen în peretele exterior al localului. Din fericire, personalul de securitate a intervenit şi l-a imobilizat pe agresor, iar Olsen a chemat poliţia, relatează Shareably.

Când şi-a dat seama că lucrurile nu merg în favoarea lui şi că va fi arestat, atacatorul a început să plângă. Tânăra l-a pozat în timp ce se smiorcăia ca un puşti şi a postat imaginea pe Twitter, cu următorul mesaj: "Tipul ăsta m-a tras de fund...
l-am luat de gât şi l-am dat afară, iar el m-a împins în perete. Şi acum plânge ca un fraier când e arestat."


Postarea tinerei a devenit virală, iar multe femei şi-au arătat sprijinul pentru ea, împărtăşindu-şi experienţele similare prin care au trecut. "Dacă mai mulţi bărbaţi ar lua bătaie pentru că agresează o femeie, atunci poate ar pricepe mai repede că trupul unei femei e doar al ei", a scris cineva. "Am trei fete, sper că ar face la fel", a comentat o altă persoană.
"Eşti tare, aş vrea ca fiica mea să crească şi să fie ca tine"
, este un alt mesaj.

Multe dintre reacţii au fost pozitive şi au susţinut-o pe victima agresiunii, dar ce credeţi? Au fost şi câteva comentarii care susţin că acţiunea tinerei a fost cam excesivă acuzându-l pe clientul obraznic de agresiune sexuală şi susţinând că acesta avea tot dreptul să reacţioneze violent când a fost agresat fizic; o soluţie mai bună ar fi fost ca ea să reacţioneze verbal mai întâi şi să cheme paza dacă clientul nu se potolea.


Esenţial este că Olsen a scăpat nevătămată din acest incident şi că agresorul a fost reţinut de poliţie. Data viitoare când îi va da prin cap o idee la fel de proastă va şti unde poate ajunge dacă nu se potoleşte - iată o soluţie care funcţionezează mai bine decât clasicul: "Te rog frumos să mă laşi în pace!".
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod