Prinţul William, un tată mândru: Ce a spus despre copiii săi

Soţul Ducesei de Cambridge a făcut o mărturisire despre copiii săi, în cadrul unei vizite la un spital din Liverpool.

Nu-i uşor să fii membrul unei familii regale şi cu siguranţă nu-i nici mai simplu să mai fii şi părinte în această calitate. Dar Prinţul William se descurcă de minune în rolul de tătic, chiar şi într-una dintre cele mai aglomerate perioade.

După anunţul celei de-a treilea sarcini a Ducesei de Cambridge, în condiţiile în care Prinţul George merge de acum la şcoală, iar obligaţiile pe care le are se adună una după alta, Prinţul William trebuie să-şi împartă timpul foarte bine.

De altfel, într-o vizită la Spitalul Universitar Aintree din Liverpool, el a glumit puţin pe această temă, spunând că a avut o săptămână "interesantă", relatează The Zoe Report.

Vorbind despre acomodarea fiului său la şcoala Thomas’ Battersea, William a povestit că acesta nu s-a plâns: "George chiar se descurcă bine. Nu m-a întrebat dacă va trebui să facă asta toată viaţa. Vom vedea cât va dura până când nu o să mai vrea să se ducă."

Apoi Prinţul William s-a referit şi la Prinţesa Charlotte: "George e şeful, dar Charlotte nu-i mai departe.
Cred că vor fi nişte probleme când se va face mare"
, a spus în discuţia sa cu un pacient.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod