Gama Elixir Jeunesse de la Yves Rocher - stop efectelor poluarii asupra tenului

Este un fapt dovedit stiintific: agresiunile mediului inconjurator sunt acceleratori ai imbatranirii tenului. Dermatologii avertizeaza cu 80% din semnele imbatranirii cutanate isi au originea in factorii agresivi de mediu precum, poluare si expunerea la soare. Varsta si mostenirea genetica intervin doar 20% in acest proces.

Pentru a proteja tenul de actiunile oxidative ale poluarii ce agreseaza pielea determinand formarea radicalilor liberi toxici, cercetatorii Cercetătorii Cosmétique Végétale® au elaborat un extract super concentrat de aphloia.  Acest arbore, originar din zonele muntoase ale Madagascarului, a fost selecționat pentru excepționalele sale capacități de reparare și protecție. Acesta are o capacitate remarcabilă de regenerare a scoarței și de sintetizare în celulele frunzelor sale, a moleculei Aphloiol, ce protejează eficient împotriva agresiunilor din mediul înconjurător.

Experții Yves Rocher au extras și sintetizat această moleculă activă super concentrată, datorită unui procedeu de extracție 100% natural, exclusiv și inovator, pentru a-i reda pielii întreaga putere a acestei plante, protejându-i în același timp integritatea.

Acest extract super concentrat de Aphloia, obţinut prin Tehnologia de Asimilare Naturală (N.A.T.) pătrunde și difuzează în straturile pielii, pentru o eficacitate cosmetică optimă.

Extractul unic, super concentrat si brevetat de marca Yves Rocher pentru planta Aphloia integrata in formulele gamei Elixir Jeunesse, permite protejarea tenului de agresiunile mediului inconjurator, oferind astfel un beneficiu dublu anti-age: reparare + protectie anti-poluare.  Rezultate : tenul este detoxifiat si reparat, pare mai odihnit si mai luminos, ridurile sunt netezite.

Ritualul complet de ingrijire Elixir Jeunesse, pentru rezultate optime, este compus din :

- Cremă reparatoare de zi - Repara tenul si il protejeaza de efectele nocive ale poluarii. Crema reparatoare de zi se aplică pe ten în fiecare dimineață, imediat după aplicarea Serului Elixir cu dublă acțiune pentru tinerețea tenului.

- Cremă reparatoare de noapte - Repara tenul si diminueaza semnele de oboseala.
Crema de noapte reparatoare se aplică pe ten, prin mișcări de netezire, pornind din interior către exterior. Apoi, se lasă să acționeze pe timpul nopții pentru ca dimineața tenul să fie hidratat, revitalizat și odihnit. Crema de noapte reparatoare se aplică în fiecare seară pe ten, imediat după aplicarea Serului Elixir cu dublă acțiune pentru tinerețea tenului.

- Ser elixir cu dublă acțiune pentru tinerețea tenului -  Regenerare si protectie anti-poluare. Eliberați în podul palmei câteva picături din serul elixir cu ajutorul pipetei concepute pentru a doza cantitatea optimă de produs. Aplicați pe ten și masați ușor de la interiorul către exteriorul tenului. Serul elixir cu textură fluidă și hidratantă se aplică dimineața și seara pe tenul perfect curățat.

- Roll-on anti-oboseală pentru zona ochilor -  Netezeste conturul ochilor si lumineaza privirea. Aplicaţi prin mișcări delicate pe pleoapa inferioară, de la interior spre exterior, cu ajutorul capătului cu 3 bile.
La final, tapotați cu vârfurile degetelor pentru ca textura de gel proaspăt să pătrundă în piele și să revitalizeze privirea. Roll-on-ul anti-oboseală pentru conturul ochilor se aplică dimineața și seara, în încheierea ritualului de îngrijire Elixir Jeunesse.

- Mască pentru detoxifierea tenului -  Ofera fermitate tenului si il detoxifica de particulele poluante. Aplicați masca în strat gros, pe ten, evitând zona ochilor. Lăsați să acționeze între 5 și 10 minute, iar apoi îndepărtați excesul cu ajutorul unei dischete demachiante. Masca pentru detoxifierea tenului se aplică de două ori pe săptămână. Nu necesită clătire.

- Gel micelar demachiant - Detoxifica si demachiaza cu un singur gest. Cu ajutorul unei dischete demachiante, aplicați Gelul micelar detoxifiant pe ten, ochi și gât, prin mișcări lejere de netezire.
 
Formulele gamei Elixir Jeunesse sunt testate sub control dermatologic si contin peste 90% ingrediente de origine naturala.
Nu contin uleiuri minerale, silicon sau parabeni, fiind astfel prietenoase atat cu pielea cat si cu planeta. Ambalajele sunt de asemenea realizate printr-un demers de eco-conceptie, cutiile cremelor fiind concepute din sticla reciclabila, iar flaconul Gelului micelar demachiant este reciclabil si contine in compozitia sa 25% plastic reciclat. Produsele din Gama  Elixie Jeunesse de la Yves Rocher pot fi achizitionate din magazinele Yves Rocher sau de pe site-ul: https://www.yves-rocher.ro/ofert_anti-age.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod