Michelle Obama

Michelle Obama are un mesaj pentru femeile care l-au votat pe Trump

Fosta Prima Doamnă a Statelor Unite s-a adresat femeilor care l-au votat pe Trump în alegerile prezidenţiale din 2016, în loc să o aleagă pe Hillary Clinton.
53% din femeile albe şi 42% din totalul alegătoarelor au votat pentru Trump şi tocmai de aceea înfrângerea suferită de Hillary Clinton este usturătoare. Procentele arată că ea n-a convins exact acolo unde ar fi trebuit să-şi "betoneze" temelia victoriei. Michelle Obama are o explicaţie pentru asta.

Fosta Prima Doamnă a Statelor Unite a luat cuvântul la conferinţa Inbound marketing din Boston, Massachusetts, unde a răspuns la un interviu realizat de Roxane Gay. Ea a vizat şi subiectul femeilor care l-au votat pe Trump, relatează Huffington Post.

"Să fiu sinceră, sunt destul de îngrijorată de ceea ce am văzut în aceste alegeri.
Fiecare femeie care a votat împotriva lui Hillary Clinton a votat, într-un fel, împotriva propriei voci"
, a început Michelle Obama. "Pentru mine, aici nu e vorba neapărat de Hillary şi toată lumea se miră când zic asta. Bun, ce înseamnă asta pentru Hillary? E vorba despre ce înseamnă asta pentru noi, femeile? Înseamnă că ne uităm la aceşti doi candidaţi, ca femei, şi multe au spus: <<Tipul ăla. El e mai bun pentru mine. Vocea lui oferă mai mult adevăr pentru mine>>.
Ei bine, asta înseamnă că nu-ţi place vocea ta. Îţi place ce ţi s-a spus să-ţi placă"
, a continuat ea, adresându-se femeilor care au votat pentru Trump.

Michelle a mai spus că este vital pentru femei să-şi asculte propria voce şi propriile impulsuri, în loc să tacă. Ea i-a încurajat pe toţi să privească obstacolele şi perioadele dificile prin care trec ca pe nişte lecţii: "Viaţa te învaţă de minune. Îţi dă puterea să înfrunţi obstacolele. De asta le spun tinerilor să nu se teamă de eşec, să nu le fie frică de aceste obstacole.
Astea sunt lucrurile care te fac mai tare. Te fac mai bun."


Michelle Obama a încheiat interviul spunând că deşi 2016 nu a fost anul în care America a ales pentru prima oară o femeie în funcţia de preşedinte, speră că într-o zi o femeie va ocupa fotoliul din Biroul Oval.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod