Horoscopul săptămânii 9-15 octombrie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă eşti implicată într-o relaţie de multă vreme, cel mai probabil tu şi partenerul tău decideţi să treceţi la nivelul următor. Dacă aveţi planificată o escapadă în aceste zile, cu siguranţă vei primi o cerere în căsătorie. Se anunţă veşti bune şi pentru nativele singure, o legătură mai veche ar putea fi reluată cu mai mult succes de această dată. Astrele sunt de partea ta şi te ajută indiferent de ce decizie iei.

Săptămâna aceasta eşti mai lejeră la locul de muncă sau poate chiar liberă complet. Ce-i drept, ai muncit destul de mult în ultima perioadă şi meriţi din plin o pauză. Dacă totuşi cineva îţi cere ajutorul, un coleg sau poate chiar şeful, rupe-ţi puţin din timpul tău liber pentru a rezolva solicitarea. Cu cât eşti mai săritoare, cu atât vei fi apreciată mai mult şi poate chiar avansată în viitorul apropiat.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta vei constata că relaţia ta amoroasă evoluează galopant, lucru care te sperie puţin. Fie că eşti implicată într-o relaţie de multă vreme sau abia ai început una, cert este că simţi că îţi cunoşti partenerul de-o viaţă. Tot ce trebuie să faci tu în acest moment este să te asiguri că monotonia şi rutina e cât mai la distanţă de voi. Dacă eşti singură, nu vei vrea să schimbi această situaţie din cauza unei decepţii amoroase recente.

Vor exista multe şanse de a evolua profesional şi financiar în aceste zile. Nu ştii de unde apar atâtea oportunităţi, dar reuşeşti să le îmbrăţişezi cu drag. Este favorizată munca în echipă pentru rezultate mai rapide şi mai bune. Nu strică nici să faci unele investiţii dacă dispui de banii necesari, astrele sunt de partea ta şi îţi vor călăuzi paşii oricare ar fi decizia ta.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu permite nimănui să se implice în viaţa ta sentimentală, cu toate că uneori au dreptate în ceea ce spun. E suficient să iei ideea principală, dar să nu zăboveşti prea mult asupra ei astfel încât să îţi distrugă liniştea. Doar tu şi partenerul tău de viaţă vă puteţi da seama ce e mai bine pentru voi şi cu siguranţă trebuie să îi spui lui ce nemulţumiri ai, nu altora!

Începi în forţă această săptămână, iar energia ta te ajută să faci multe lucruri bune pe plan profesional. Eşti mai productivă decât oricând, fapt pentru care astrele îţi recomandă să te axezi pe proiectele şi sarcinile mai greoaie pe care le ai de rezolvat. În weekend, poţi lua o pauză detaşându-te complet de muncă, ai suficienţi bani cât să îţi poţi permite să faci orice îţi trece prin cap.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în aceste zile, în special pentru mamele născute sub acest semn zodiacal. Viaţa de familie îţi va aduce satisfacţii majore, probabil o reuşită a copilului îţi va face inima să crească de bucurie. Nici în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de viaţă nu ai de ce să te plângi, legătura dintre voi fiind mai puternică decât oricând. Pentru nativele singure se anunţă o perioadă plină de aventuri şi distracţie.

Nu vor avea loc modificări ale situaţiei tale financiare în această săptămână, dar cel mai probabil lucrurile nu vor rămâne la nesfârşit aşa. Constanţa nu e bună în ceea ce priveşte viaţa profesională, aşa că după ce îţi reîncarci bateriile, încearcă să faci ceva pentru a evolua în carieră. Fie că este vorba de un curs de specializare sau unul care acoperă un alt domeniu de activitate decât cel în care activezi în prezent, cert este că nu trebuie să încetezi din a învăţa lucruri noi.

Leu(22 iulie - 22 august)

O decepţie amoroasă prin care ai trecut recent sau neîncrederea ta nativă în bărbaţi te poate face în aceste zile să pierzi o şansă mare la fericire. Cel mai probabil vei evita să socializezi cu un admirator care îţi face curte, însă el chiar nu are nicio vină pentru eticheta pe care i-ai pus-o din start. Dacă nu îţi oferi şansa de a cunoaşte oameni noi, cu siguranţă vei căpăta frustrări şi mai amri decât cele existente deja.

Este o perioadă bună pentru planuri de viitor şi pentru punerea lor timidă în aplicare. Nu ar strica să dai dovadă de mai mult curaj atunci când vine vorba de decizii financiare, cum ar fi investiţiile sau achiziţiile din pură plăcere. Dacă ai obţinut tot ce ţi-ai propus până acum în ceea ce priveşte banii, cu siguranţă e momentul să te şi bucuri de ei. Nu ezita să faci acest lucru alături de persoanele pe care le iubeşti!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Aştepţi cu nerăbdare momentul în care tu ţi partenerul tău de viaţă vă veţi putea bucura de puţină intimitate. Viaţa voastră agitată v-a obosit şi poate v-a făcut intoleranţi unul cu celălalt. Planificaţi cu iubire o vacanţă numai pentru voi doi şi cu siguranţă veţi reuşi să reaprindeţi flacăra iubirii. Pentru nativele singure se anunţă o perioadă de flirt intens, însă fără rezultatele aşteptate.

Nu eşti prea mulţumită de situaţia ta financiară, puşculiţa ta golindu-se destul de mult în ultima perioadă. Ce-i drept, banii s-au dus pe micile plăceri ale tale şi pentru că aşa ai decis tu, nu e ca şi cum i-ai fi pierdut inutil. Cu toate acestea, uiţi repede bucuriile pe care ţi le-a oferit şi ai regrete când vezi că economiile s-au dus. Încearcă să preţuieşti mai mult clipa şi să laşi grijile deoparte, situaţia nu e deloc gravă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu se anunţă schimbări majore în această perioadă pe plan sentimental. Viaţa de cuplu va rămâne aceeaşi, cu bune şi cu rele. Este foarte important, însă, să nu te laşi păcălită de rutină, pentru că aceasta îţi poate aduce monotonie în relaţie. Fă din când în când activităţi inedite alături de partenerul tău de viaţă şi nu vei simţi cum viaţa trece pe lângă tine!

În ultima perioadă te-ai schimbat şi ai renunţat la stilul tău exagerat de strângător. Acum, economiile tale se duc pe micile plăceri ale vieţii şi cu siguranţă eşti mai fericită aşa. Indiferent care a fost motivul schimbării, cert este că toată lumea sesizează o evoluţie a ta ca om. În perioada imediat următoare vei avea destule ocazii de a-ţi reface bugetul!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativele singure se pot bucura de mare succes în dragoste în această săptămână. Cu cât vor socializa mai mult, cu atât şansele de a cunoaţe bărbatul potrivit vor creşte. Şarmul lor iese în evidenţă, dar şi încrederea în propriile forţe le va ajuta enorm. Pentru nativele implicate într-o relaţie serioasă se recomandă mai mult prudenţă în ceea ce priveşte flirtul cu alte persoane, altfel partenerul lor va deveni exagerat de gelos.

În zilele lucrătoare ale acestei săptămâni, ai toate şansele să cunoşti o persoană care te poate ajuta enorm în carieră. Este foarte important să accepţi orice întâlnire sau delegaţie, doar aşa vei reuşi să întâlneşti oameni noi şi influenţi. Dă dovadă de curaj acum mai mult ca oricând şi încearcă să ieşi din zona de confort. Nu vor avea loc schimbări ale situaţiei financiare pentru moment.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În aceste zile trebuie să îţi reorganizezi programul şi să încerci să aloci mai mult timp pentru partenerul tău de viaţă. Chiar dacă acesta nu îţi reproşează acest lucru, este evident că nu aveţi prea multă intimitate. Dacă îţi dai interesul, relaţia în care eşti implicată poate fi perfectă şi îţi poate oferi bucurii nebănuite. Dacă eşti singură, a sosit clipa în care trebuie să laşi orgoliul deoparte şi să faci primul pas spre bărbatul pe care îl placi.

Dacă eşti muncitoare şi responsabilă, zilele acesta se pot dovedi a fi şi norocoase pentru tine pe plan financiar. Nu e nevoie să te dai pe lângă nimeni pentru a evolua, cel puţin nu e o regulă în cazul tău. Devotamentul îţi va fi apreciat şi e posibil să primeşti un bonus neaşteptat. Faptul că şefii tăi sunt mulţumiţi de tine te va face să ai mai multă încredere în tine şi să fii mai prietenoasă în mediul profesional.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta este despre relaţii, dar nu neapărat de dragoste. Îţi vei pune prietenii pe primul loc pentru că de ei şi de sfaturile lor ai nevoie acum. Indiferent dacă relaţia ta de cuplu este în regulă sau întâmpini unele probleme în amor, cert este că bârfa cu cele mai bune amice îţi va oferi multă bucurie. Încarcă-te de energie pozitivă, iar apoi vei reuşi să îţi gestionezi mult mai bine viaţa sentimentală.

Este foarte important ca mediul în care lucrezi să fie unul plăcut şi liniştit, doar aşa vei reuşi să dai randament. Din această cauză, încearcă pe cât posibil să nu existe tensiuni între tine şi colegii sau superiorii tăi, indiferent cine ar putea să le provoace. Mai mult decât atât, dă-te pe lângă cineva care are puterea de a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară. Desigur, nefăcând nimic nepotrivit!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu ştii câte satisfacţii ar putea să îţi aducă relaţia în care eşti implicată, pentru că în ultima perioadă ai ignorat-o complet. La fel se simte şi partenerul tău, dat la o parte şi uitat într-un colţ. Chiar dacă nu ai timp de el în timpul săptămânii, programează-ţi weekend-ul doar pentru voi doi. E necesar să îi demonstrezi că eşti capabilă să renunţi la alte planuri de dragul lui!

Evoluezi galopant pe plan profesional, iar în aceste zile vei cunoaşte adevăratul succes. Te-ai dedicat sută la sută job-ului tău, cu toate că asta ţi-a adus minusuri pe celelalte planuri ale vieţii tale. Acum că ai obţinut funcţia şi banii doriţi, este necesar să iei o pauză şi să te bucuri de realizările tale alături de cele mai dragi persoane din viaţa ta. Ar fi păcat să nu le implici, pentru că şi ele au avut un rol important pentru ceea ce trăieşti acum.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Încearcă în aceste zile să reiei legătura cu persoane pe care nu le-ai mai vazut de ceva vreme. Indiferent dacă e vorba de un fost iubit sau de părinţii tăi, cert este că ai multă dragoste de oferit, iar ele sunt persoanele potrivite pentru a o primi. Dacă eşti o nativă singură şi disponibilă, cu atât mai mult ai libertatea de a relua o veche relaţie care s-a stins fără vreun motiv important sau grav. Lasă-te purtată de val şi condusă de inimă!

Este o săptămână bună pentru delegaţii sau deplasări scurte în interes de serviciu. Dacă primeşti astfel de propuneri, nu ezita să le accepţi pentru că doar aşa vei avea şansa de a câştiga bani în plus. Ai nevoie mai mult decât oricând de activităţi extra job care îţi pot îmbunătăţi situaţia financiară, pentru că în perioada imediat următoare vei avea multe cheltuieli care efectiv te sperie în acest moment!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod