Mesajul tulburător pe care fosta iubită a lui Jim Carrey l-a lăsat înainte de a se sinucide: „Prin tine am cunoscut cocaina, prostituatele şi herpesul“

de Daniel Dumitrescu, 3 Octombrie 2017

Mesajul devastator pe care Cathriona l-a scris în 2013 și în care îl acuză pe Jim Carrey că i-a distrus viața


În schimb, avocatul actorului a declarat pentru publicația citată: "Această notă ne ajută să ne dăm seama că a fost doar o fraudă, iar ea, avocații săi și alte persoane încercau să pregătească terenul ca să plaseze aceste acuzații false."

"Aceasta a fost o parte din planul ei și al avocaților săi de a obține bani de la Jim, iar când n-a mai rezistat, s-a sinucis", a mai spus avocatul starului.

La rândul său, Jim Carrey a declarat că nu va tolera ca cineva să se joace cu moartea fostei sale iubite. "Nu voi tolera această tentativă lipsită de suflet de a profita de mine, ori de femeia pe care am iubit-o", a avertizat el.  

Cathriona White a fost găsită fără suflare în locuinţa ei pe data de 28 septembrie 2015, în urma unei supradoze.

După un examen toxicologic, s-a dovedit că moartea tinerei a survenit în urma unui amestec letal de analgezice şi de somnifere.

Actorul a fost acuzat că ar fi îmbolnăvit-o pe Cathriona de trei boli cu transmitere sexuală şi că ar fi pus presiune asupra sa să nu le facă publice, chiar înainte de moartea acesteia. Judecătoarea Deirdre Hill a decis împotriva solicitării lui Carrey de a avea un proces privat, declarând că juriul ar trebui să vadă dovezile medicale referitoare la acuzaţiile de BTS.

Jim Carrey, faimos pentru rolurile lui din "The Mask/Masca", "The Truman Show" şi "Dumb and Dumber/Tăntălăul şi gogomanul", a negat toate acuzaţiile care i s-au adus.
În instanţă, avocatul său a sugerat că acuzaţiile de ucidere din culpă sunt prea vagi.

Procesul care va dura 20 de zile este programat să înceapă pe 26 aprilie 2018.Foto: Hepta, Daily Mail

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod