Gluma cu care Prinţul Charles i-a frânt inima Prinţesei Diana

de Daniel Dumitrescu, 30 Septembrie 2017

Prinţul Charles a făcut o glumă după ce Lady Di l-a născut pe Prinţul Harry. Cuvintele lui au devastat-o pe Diana.

Legătura dintre Prinţesa Diana şi copiii ei a fost mereu una foarte puternică şi vizibilă, însă foarte puţini cunosc un detaliu legat de naşterea Prinţului Harry. După venirea pe lume a primului său copil, William, Prinţul Charles îşi dorea foarte mult o fetiţă. Când a aflat că va naşte tot un băiat, Diana a ţinut acest lucru secret.

În septembrie 1984, Prinţesa Diana a născut al doilea băiat, pe Henry Charles Albert David Mountbatten-Windsor, după un travaliu chinuitor de nouă ore, fără anestezie.

În cartea "Diana: Her True Story/Diana: Povestea ei adevărată", Andrew Norton a scris ce i-a povestit Lady Di despre reacţia lui Charles când a auzit că are încă un băiat.

"Charles şi-a dorit mereu o fată. Primul lui comentariu când a auzit că va avea tot un băiat a fost: <<Dumnezeule, e băiat>>. Iar următorul: <<Şi are şi părul roşcat>>."

Observaţia acestuia, spusă ca o glumă, n-a putut ascunde reacţia de surprindere şi de dezamăgire în faţa soţiei sale care suferise mult pentru a aduce pe lume al doilea copil a devastat-o pe Diana, scrie Norton.

Diana, Prinţesă de Wales (Diana Frances, născută Spencer) (1 iulie 1961 – 31 august 1997) a fost prima soţie a lui Charles, Prinţ de Wales, moştenitorul tronului Regatului Unit.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod