Gluma cu care Prinţul Charles i-a frânt inima Prinţesei Diana

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Septembrie 2017

Iubită de o lume întreagă, "Prinţesa inimilor" trăia o dramă pe plan personal


Născută într-o familie britanică de nobili cu ascendenţă regală, Diana a fost cel de-al patrulea copil al lui John Spencer, Vicontele Althorp şi al a primei lui soţii, Frances Roche, Vicontesa Althorp. A crescut în Park House, situat pe domeniul Sandringham şi a primit o educaţie aleasă în Anglia şi în Elveţia. În 1975, după ce tatăl său a moştenit titlul de Conte de Spencer, ea a devenit Lady Diana Spencer.

Nunta sa cu Prinţul de Wales pe 29 iulie 1981, desfăşurată la St Paul's Cathedral din Londra, a atins audienţa globală de peste 750 de milioane de oameni.

În timpul căsătoriei sale, Diana a purtat titlul de Prinţesă de Wales, Duchesă de Cornwall, Ducesă de Rothesay, Contesă de Chester şi Baronesă de Renfrew.

Din căsnicia sa cu Prinţul Charles s-au născut doi fii, prinţii William şi Harry. Ca Prinţesă de Wales, Diana a preluat anumite sarcini de ordin regal în numele Reginei Elisabeta a II-a. Prinţesa Diana a fost apreciată pentru munca sa caritabilă şi pentru sprijinul său faţă de Campania Internaţională pentru Interzicerea Minelor.

Diana a intrat în vizorul presei după căsătoria sa care s-a finalizat cu divorţul pe 28 august 1996.
În ciuda neînţelegerilor din viaţa personală cu Prinţul Charles, prioritatea Dianei a fost de a-şi iubi familia, respectiv pe cei doi băieţi, notează Mediafax. "Îmbrăţişările pot face mult bine – în special pentru copii", a dezvăluit Diana. "Trăiesc pentru băieţii mei. Aş fi pierdută fără ei", a mărturisit ea.

Prinţesa Diana s-a stins din viață la 31 august 1997, în Paris, din cauza rănilor survenite în urma unui grav accident de maşină.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod