Cum arată casa de vacanță de 10 milioane de dolari a cuplului Mila Kunis și Ashton Kutcher

Actorii Mila Kunis și Ashton Kutcher, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood, și-au cumpărat o casă de vacanță pe o plajă din Carpinteria, California.
Proprietatea i-a costat suma impresionantă de zece milioane de dolari, potrivit parade.com.

Situată lângă Santa Barbara, locuința are o suprafață de 290 de metri pătrați, fiind așezată într-o zonă izolată, având deschidere la plaje de nisip și apă pe toate laturile.

Cu șase dormitoare și șase băi, casa de vacanță este suficient de spațioasă pentru Mila, Ahston și cei doi copii ai lor, dar și pentru perietenii care îi vizitează.

Casa de lux are cam tot ceea ce și-ar putea dori un star de la Hollywood: un exterior alb, în stil mediteranean, arhitectură contemporată, o terasă mare și un dormitor principal cu balcon ce înconjoară întraga locuință.
De asemenea, nu lipsesc șemineul din living, tavan cu bârne, spațiu pentru mic dejun și jacuzzi.

Aflată la o distanță mică față de locuința din Beverly Hills a faimoasei familii, proprietatea proaspăt achiziționată de cele două staruri pare să fie refugiul perfect pentru relaxare.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
15 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod