Meghan Markle rămâne cu picioarele pe pământ: Gestul care arată că n-a uitat de unde a plecat

Părul ușor schimbat i-a făcut pe unii să creadă că Meghan vrea să abată atenția de la o posibilă sarcină


Nu-i prima oară când Ducesa de Sussex este apreciată pentru comportamentul ei simplu și lipsit de prețiozitatea etichetei regale. Recent, un jurnalist din Statele Unite a declarat că a văzut-o pe Meghan în Londra cum făcea curat după câinele ei.

Cu toate acestea, există reguli pe care ducesa nu trebuie să le încalce. "Acum, că Meghan face parte din familia regală, nu mai are voie să facă selfie-uri, să dea autografe, nu mai poate vota şi a trebuit să-şi şteargă toate conturile de social media", a explicat William Hanson pentru Newsbeat.

După ce relația sa cu Prințul Harry a devenit publică și mai ales după nuntă, Meghan Markle se află în atenția continuă a presei și a publicului, iar una dintre temele care apar constant este cea a unui viitor copil.



Pe rețelele de socializare a apărut o teorie potrivit căreia Ducesa de Sussex este însărcinată, un indiciu fiind... părul ei. Faptul că Meghan și-a făcut apariția la un eveniment organizat la Loughborough University, alături de Harry, având părul aranjat diferit le-a atras atenția unora. Toată lumea a apreciat momentul în care ea a schimbat câteva pase într-un joc cu mingea cu câteva studente, dar unii au cred că și-a schimbat coafura pentru a abate atenția de la sarcină.


Potrivit publicației eBag fashion, acest mod de acțiune a fost observat anul trecut, când Palatul Kensington a anunțat că ducesa Catherine așteaptă al treilea său copil. Cu o lună înainte ca sarcina ei să fie făcută publică, Kate Middleton a fost văzută la Wimbledon cu părul tuns mai scurt. Toate titlurile din presă s-au concetrat atunci pe acest detaliu, iar sarcina sa a trecut neobservată. "Ducesa de Cambridge și-a schimbat coafura, oamenii s-au concentrat pe chipul ei, apoi s-a anunțat sarcina", a scris London Evening Standard.

Cei care au remarcat că Meghan Markle și-a aranjat diferit părul sunt convinși că ea urmează modelul folosit de Kate Middleton pentru a ține secret faptul că este însărcinată.
În imaginile surprinse la evenimentul respectiv abdomenul Ducesei de Sussex nu pare să fi luat, însă, proporții, iar supozițiile de pe rețelele de socializare ar putea rămâne la nivelul de pure speculații.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod