Matt Damon, un tip norocos: Soţia lui a cucerit Veneţia

Actorul în vârstă de 46 de ani a venit cu soţia la festivalul de film din oraşul italian. Luciana Barroso (40 de ani) a avut o apariţie încântătoare.

Matt Damon a făcut impresie la Veneţia, unde a adus-o pe fermecătoarea lui soţie. Îmbrăcată într-o rochie roşie cu un decolteu sexy, Luciana Barroso a strălucit miercuri pe covorul roşu la premiera filmului "Downsizing", programată în deschiderea celei de-a 74-a ediţii a Festivalului de film de la Veneţia.

Îmbrăcat la patru ace, actorul american arăta perfect la braţul soţiei sale care a impresionat cu silueta ei. Căsătoriţi de 12 ani, cei doi arătau excelent şi au pozat zâmbind pentru fotografi.

Matt, care deţine rolul principal în "Downsizing", a avut grijă să se oprească de fiecare dată când a fost rugat de fotografi, aşteptând cu răbdare ca aceştia să-şi facă treaba şi să-l prindă din unghiurile dorite.

Însă Luciana "a furat" spectacolul, atrăgând toate bliţurile cu rochia care îi punea în valoare toate contururile sexy. Frumoasa argentiniancă şi-a accesorizat ţinuta cu un clutch purpuriu pe care îl ţinea în mâna dreaptă.

Starul din seria "Bourne" a cunoscut-o pe Luciana Barroso pe vremea când aceasta era chelneriţă într-un bar, în 2003, la Miami (Florida), în timpul filmărilor pentru "Lipit de tine". Cei doi s-au căsătorit în decembrie 2005, în cadrul unei ceremonii discrete care a avut loc la New York, şi au trei copii biologici, trei fete - Isabella (10 ani), Gia (8 ani) şi Stella (6 ani).
Luciana mai are o fiică, în vârstă de 18 ani, din căsătoria cu fostul soţ, Arbello Barroso, de care a divorţat în 2004.

Într-un interviu acordat revistei Esquire în 2013, Matt Damon se declara fericit că s-a îndrăgostit de o femeie obişnuită, nu de o vedetă. "Sunt norocos. M-am îndrăgostit de o femeie normală. Nu de o actriţă şi nici de una celebră", a mărturisit el.

Potrivit Vogue, starul care l-a întruchipat pe Jason Bourne a mai spus că secretul căsniciei lui cu Luciana este regula de două săptămâni - asta înseamnă că ei nu stau niciodată despărţiţi atât de mult, indiferent de ce proiecte are Matt în agendă.
"Nu sunt plecat niciodată mai mult de două săptămâni. Cred că trebuie să fii cât mai mult cu persoana pe care o iubeşti", a explicat el. "Soţia mea este sufletul meu pereche. Nu-mi place să stau mult timp departe de ea", a adăugat actorul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod