Munca nu-i o ruşine: Ce slujbe au avut vedetele când nu le cunoştea nimeni

Când le vedem la televizor sau în presă, arătând impecabil, bucurându-se de succes şi relaxându-se în vacanţe de lux, nu ne putem imagina că starurile de azi au fost cândva oameni obişnuiţi cu o viaţă normală. Dar orice vedetă a avut cândva o viaţă normală şi cei mai mulţi au început de jos înainte de a pătrunde în lumina reflectoarelor. Unii au avut job-uri banale, prost plătite, alţii au profesat în domeniul pentru care se pregătiseră înainte de a-şi descoperi talentul care le-a adus celebritatea.

Fie că au lucrat ca portar, casier sau chelneriţă, sunt şanse mari să găseşti printre vedetele de azi multe nume grele care au avut la început de drum în viaţă o slujbă pe care unii dintre noi ar refuza-o acum.

Morala? În America, orice e posibil: poate că acum faci hamburgeri într-un restaurant fast-food sau eşti şofer, dar nimeni nu ştie cum se întoarce roata şi ce oportunităţi îţi apar în cale. Dacă visezi să răzbeşti la Hollywood, trebuie doar să fii în State şi să nu renunţi la visul tău.

Bored Panda trece în revistă o serie de staruri care au muncit pe brânci înainte de a-şi câştiga renumele în industria filmului şi cea a muzicii.

1 din 28

Jim Carrey

A renunţat la şcoală pentru a-şi susţine financiar familia, lucrând ca portar.
4 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod