Mariah Carey, acuzată că îşi modifică pozele ca să arate mai slabă: „Acceptă realitatea sau du-te la sală!“

Vedeta în vârstă de 47 de ani a fost criticată de fani după o nouă şedinţă foto în care arată mai slabă decât în realitate.

De 27 de ani rezistă în lumea extrem de volatilă a muzicii și asta nu-i la îndemâna oricui. Deşi în ultimii ani a început să resimtă tot mai mult presiunea din această industrie şi problemele din viaţa personală s-au succedat, Mariah Carey face eforturi pentru a rămâne în centrul atenţiei şi pentru a-şi menţine cariera în luminile rampei. Iar cu cea mai recentă şedinţă foto pe care a făcut-o a reuşit să-şi atingă scopul, să atragă atenţia, numai că nu a ieşit întocmai cum şi-a propus vedeta.

Artista a pozat topless pentru revista PAPER, însă imaginea în care ea arată neverosimil de bine, cu o siluetă cum n-a mai avut de mulţi ani, a atras mai multe critici decât aprecieri.

Şi asta pentru că fanii o acuză că exagerează cu modificarea pozelor în Photoshop.

Acuzaţiile nu sunt lipsite de temei; când e fotografiată de paparazzi pe stradă, Mariah Carey este vădit supraponderală, în schimb în şedinţele foto sau în imaginile pe care ea le postează pe Instagram scapă "ca prin minune" de surplusul de greutate. Iar acest lucru doar cu Photoshop se poate explica.

În fotografia publicată din PAPER, cântăreaţa americană apare într-o postură sexy, fără sutien, cu pletele ondulate acoperindu-i bustul, şi cu bikini negri şi ciorapi plasă.
Zona şoldurilor şi a abdomenului pare retuşată destul de nerealist dacă silueta ei este comparată cu alte imagini în care apare vedeta, iar fotografiile realizate în timpul recitalului pe care ea l-a susţinut la Caesars Palace, în Las Vegas, contrazic brutal această imagine aranjată.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod