Adela Pârvu, Alina Vîlcu și Omid Ghannadi vorbesc despre atmosfera de la filmările sezonului patru Visuri la cheie

În toamnă, emoția, poveștile incredibile de viață și transformările spectaculoase revin la PRO TV în cel de-al patrulea sezon Visuri la cheie! Echipa emisiunii pregătește în detaliu fiecare proiect și face tot posibilul să le aducă bucuria și speranța în suflete unor oameni care nu au încetat niciun moment să lupte și să viseze, în ciuda traiului dificil și a problemelor pe care le au.

Ce spun Adela Pârvu, Alina Vîlcu și Omid Ghannadi despre filmările de la Visuri la cheie?

Adela Pârvu - ”Atmosfera la filmările pentru sezonul patru Visuri la cheie este una foarte productivă, iar munca în echipă ne-a sudat și mai mult prietenia.

Ne ajutăm unii pe alții, ne completăm excelent în munca noastră, meșterii ne cunosc deja foarte bine și comunică fără inhibiții cu noi. Desigur, există și momente mai tensionate când trebuie să luăm decizii pe loc, decizii care nu sunt ușor de luat, pentru că întotdeauna trebuie să sacrificăm ceva, în special ceva din partea estetică, adică ceea ce ne reprezintă profesional. Dar preferăm să facem mici compromisuri estetice atât timp cât binele și confortul familiei pentru care lucrăm este asigurat.”.

Alina Vîlcu - ”Suntem o familie! O familie care are deja o istorie, ne cunoaștem unii pe alții, ne știm limitele și punctele forte, iar de aici pornesc forța și entuziasmul nostru.

Pentru mine, zilele în care avem filmări și știu că urmează să mă întâlnesc cu colegii mei, și nu vorbesc aici numai de Adela, Omid sau Dragoș, ci de toată echipa din spate, sunt zile în care abia aștept să mă ridic din pat și să începem treaba. Împărtășim multe împreună, de la chestiuni profesionale, până la aspecte personale din viețile noastre. Ne jucăm, râdem, plângem, tragem tare, avem momente de panică și asta ne dă un sens.”.

Omid Ghannadi - ”Fiecare etapă de filmare pentru noi are starea ei, cu care, în mare parte, suntem obișnuiți.

Filmările de la început și cele de la predarea casei, în schimb, sunt cu totul altfel față de cele intermediare. La prima zi de filmare și la ziua de predare nu știi la ce să te aștepți. Ești surprins de fiecare dată de emoțiile și reacțiile autentice ale familiilor. Cu acest lucru nu te poți obișnui.”.

Pentru Dragoș Bucur, Adela Pârvu, Alina Vîlcu și Omid Ghannadi, Visuri la cheie reprezintă un proiect extrem de important, în care pun foarte mult suflet, așa că fiecare zi de filmare este pentru cei patru un motiv de bucurie, pentru că sunt pe cale să schimbe destine, dar și pentru că se întâlnesc și lucrează împreună.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod