Cum se distrează elevii când se plictisesc: Cele mai amuzante desene din manuale

Stând în bancă, în timpul unei ore plictisitoare, ce poate face un elev care n-are niciun chef de şcoală? Începe să mâzgălească pozele şi desenele din manuale. Iată ce le-a dat unora prin cap!
Toţi am trecut măcar o dată prin asta: o lecţie plictisitoare de te ia somnul sau pur şi simplu o zi în care n-aveai chef de nimic şi în care ar fi fost mai bine să chiuleşti. Şi atunci tot ce-ţi rămânea de făcut era să te împaci cumva cu situaţia şi să te distrezi cum poţi, doar-doar o trece timpul mai repede şi se va auzi soneria care anunţă recreaţia.

Ei bine, cea mai simplă şi mai comodă variantă era să iei la rând pozele din manuale şi să le mâzgăleşti cum îţi trecea prin cap.
Asta fac elevii din toată lumea când n-au chef de ore - îi apucă un elan artistic care se soldează cu tot felul de caricaturi, desene artistice sau mâzgăleli fără talent, mesaje ironice şi înjurături. Cărţile lor devin adevărate colecţii de vandalism paşnic.

Există însă şi exemple de vandalism artistic, în care talentul se vede de la o poştă. Cei care au făcut aşa ceva au dat dovadă de multp creativitate, iar "operele" lor promit să aibă o carieră împlinită.
Bineînţeles, cu condiţia să nu se plictisească tot timpul la şcoală şi să-şi termine cu bine studiile.

Bright Side prezintă cele mai reuşite desene pe care elevii le fac în manualele lor.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod