Matt Damon, un tip norocos: Soţia lui a cucerit Veneţia

Luciana Barroso şi Matt Damon, un cuplu frumos care a făcut impresie la Veneţia


Festivalul de film de la Veneţia a debutat cu premiera dramei "Downsizing", regizată de Alexander Payne, în care Matt Damon interpretează drama unui bărbat nefericit în viaţa de zi cu zi. Acesta încearcă să-şi rezolve problemele şi speră să salveze planeta supunându-se unei proceduri experimentale prin care înălţimea lui este redusă cu 17 centimetri.

Unul dintre cele mai importante evenimente cinematografice ale anului, programat după festivalul de Cannes, cel de la Veneţia va reuni titluri aşteptate cu interes şi numeroase staruri, confirmându-şi renumele de rampă spre premiile Oscar, aşa cum s-a dovedit în cazul multor pelicule, precum "Gravity", "Birdman", "Spotlight" şi "La La Land".

George Clooney se numără printre favoriţii pentru cel mai important trofeu al festivalului, cu ultima producţie pe care a regizat-o, "Suburbicon", care va fi lansat în octombrie, şi în care joacă Matt Damon şi Julianne Moore.

Jennifer Lawrence este aşteptată la Veneţia pentru foarte apreciatul rol din "Mother!", în care joacă cu Javier Bardem.

Totodată, acesta apare şi alături de soţia lui, Penelope Cruz, în biopicul "Loving Pablo".

Generaţia mai vârstnică va fi reprezentată de staruri precum Judi Dench, Helen Mirren, Donald Sutherland şi Michael Caine, în vreme ce Jane Fonda şi Robert Redford, care joacă în "Our Souls at Night" vor fi distinşi pentru întreaga lor carieră, anunţă Daily Mail.

Actriţa Annette Bening este prima femeie care va prezida juriul festivalului după Catherine Deneuve, în 2006.



Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod