6 metode simple care te ajută să-ţi ondulezi rapid părul

6 metode simple care te ajută să-ţi ondulezi rapid părul

Buclele voluminoase și strălucitoare sunt perfecte pentru un look glamour. Învață cum să le faci ușor și repede

Dacă nu ai părul ondulat și nici nu te pricepi să folosești prea bine ondulatorul, atunci în mod sigur este un chin pentru tine să-ți faci o coafură cu bucle. Din fericire există soluții simple și rapide, care te vor ajuta să obții acele bucle de vis pe care ți le dorești. Iată câteva metode pe care să le încerci:

Bucle obținute cu o șosetă

Poate că ți se pare ciudat, dar există un truc ce îți permite să realizezi bucle uimitoare folosind o șosetă. Tot ce trebuie să faci este să-ți rulezi părul pe o șosetă decupată astfel încât să obții un coc.

Procedura durează mai puțin de cinci minute, dar va trebui să dormi cu părul prins astfel, iar dimineața vei avea bucle de invidiat. Iată cum să procedezi:





Coadă ondulată

Ai ondulator, ai vrea să-l folosești, dar de fiecare dată când încerci îți pierzi răbdarea și ești dezamăgită de rezultate? Te va salva un truc cât se poate de simplu! Prinde-ți părul într-o coadă, separă coadă în câteva secțiuni pe care le ondulezi, iar apoi îți desprinzi coada. Nimic mai simplu. Învață din acest tutorial cum să-ți faci ușor bucle folosind această metodă.








Bucle voluminoase realizate cu un ondulator subțire

Poate ai auzit una dintre cele mai cunoscute reguli: pentru bucle mici trebuie să folosești un ondulator subțire, iar pentru bucle voluminoase ai nevoie de un ondulator cu diametru mai mare. Dar se pare că există câteva trucuri care îți permit să-ți faci bucle voluminoase indiferent de tipul de ondulator pe care îl ai. Descoperă în tutorialul de mai jos cum să faci asta:





Bucle obținute cu role flexibile

Dacă vrei să-ți protejezi părul de efectele nocive ale temperaturilor ridicate degajate de ondulator, atunci poți încerca o metodă de ondulare folosind rolele flexibile. Seara, înainte de culcare, înfășoară șuvițele de păr pe role și dormi cu ele în păr.

Pentru ca buclele tale să fie strălucitoare și bine definite, spală-te pe cap și folosește o mască hidratantă înainte. Ai grijă ca părul să fie ușor umezit, în niciun caz ud atunci când îți pui rolele.





Bucle lejere pentru părul scurt și mediu

Nu doar părul lung poate fi ondulat, ci și cel mediu sau bob. Secretul reușitei în acest caz este alternarea direcției în care ondulezi fiecare suviță, spre față sau spre spate. Este o metodă simplă de a oferi părului drept și scurt oduleuri în stil beach waves.






Bucle realizate cu placa de păr

Îți poți face bucle chiar dacă nu ai un ondulator. Poți folosi placa de păr, dacă adopți tehnica potrivită.

Ai nevoie de o placă subțire, cu margini rotunjite. Prinde fiecare șuviță, răsucește ondulatorul, apoi trage cu grijă pentru a realiza bucle bine definite. Învață din tutorialul de mai jos cum să procedezi corect.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod