Mai rar așa ceva: Justin Bieber și Hailey Baldwin au așteptat nunta ca să facă sex

Hailey și Justin spun că au fost cuminți până la nuntă


Justin și Hailey au pozat pentru Vogue în pijamale și în diverse ținute. Chiar dacă pare că totul merge perfect pentru ei, ei au mărturisit că mariajul este o treabă grea. "Căsătoria este foarte dificilă. Asta e sentința cu care trebuie să mergi înainte. Chiar e greu", a spus modelul. "Suntem doi oameni tineri care învață cum merge treaba. N-am de gând să stau aici și să mint că totul e o fantezie minunată.

Mereu e greu. E o alegere. Nu simți asta în fiecare zi. Nu te trezești în fiecare zi spunând: <<Sunt atât de îndrăgostit și tu ești perfect>>. Nu asta înseamnă să fii căsătorit. Dar e ceva frumos, totuși, să lupți pentru ceva, să juri să clădești cu cineva", a adăugat ea.

Hailey Baldwin și Justin Bieber se știau de mai mulți ani înainte de a avea o relație stabilă. Modelul a povestit că în 2009 a mers la un concert al lui, dar nu era o admiratoare care visa că se va căsători cu el.
"N-am fost niciodată un superfan al lui sau al altcuiva. N-a fost o nebunie, ceva ieșit din comun. Nu m-am gândit la asta în niciun fel, cu excepția faptului că am observat că e drăguț. Toată lumea era moartă după el", a spus Hailey.

Bieber şi Baldwin au avut o scurtă relaţie din decembrie 2015 până în ianuarie 2016, după care s-au despărţit şi s-au împăcat în mai anul trecut. În perioada în care au fost despărţiţi, Bieber a avut o relaţie cu cântăreaţa şi actriţa Selena Gomez.

Hailey Baldwin este fiica actorului Stephen Baldwin.
Cunoscut din filmul "The Usual Suspects", acesta mai are o fiică, Alaia, în vârstă de 25 de ani, cu soţia lui, Kennya, cu care s-a căsătorit în 1990.

Justin Bieber a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian, care a câştigat, printre altele, patru American Music Awards şi un Grammy, a vândut peste 140 de milioane de albume la nivel global. Bieber a fost inclus în topul 10 al celor mai influente persoane din lume realizat de revista Forbes, în 2011, 2012 şi 2013.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod