Lady Gaga și Bradley Cooper, perechea la care visează toată lumea după gala Oscar: Irina Shayk e la mijloc!

Chimia puternică dintre cele două staruri a aprins imaginația tuturor


Petrecerea ultra-exclusivistă a fost organizată de studiourile Warner Bros la The San Vicente Bungalows din West Hollywood, iar printre invitați s-au numărat numeroase VIP-uri, relatează Daily Mail. DJ Michelle Pesce s-a ocupat de muzică, iar accesul presei nu a fost permis.

A doua zi după scena electrizantă care a aprins imaginația fanilor și după petrecerea în care Irina părea că îi încurcă, paparazzii au continuat "vânătoarea".

Actorul în vârstă de 44 de ani și iubita lui (33 de ani) au fost fotografiați în mașină, dar din imaginea pe care ziarul britanic a publicat-o e greu de judecat dacă lucrurile sunt în regulă între cei doi. Chiar dacă sunt, ei vor trebui să facă față speculațiilor pe tema iubirii secrete dintre Cooper și Lady Gaga.

În jocul zvonurilor a intrat și fosta soție a lui Bradley, Jennifer Esposito (45 de ani), care l-a numit un "specialist în manipulare". Ea și-a spus părerea după ce actorul de comedie David Spade a făcut o glumă pe Instagram.
"E vreo șansă ca ăștia doi să nu și-o tragă?", a scris el direct. Jennifer a scris: "Ha."

Deocamdată, nimeni nu are o dovadă clară că între Bradley Cooper și Lady Gaga ar fi ceva, dar în mod sigur există cineva: Irina Shayk, iubita actorului din 2015. Cei doi au o fetiță de un an, Lea, născută în 2017.

Bradley Cooper a avut anterior o relație cu actrița și modelul englez Suki Waterhouse. Cei doi au fost împreună doi ani, între 2013 și 2015. Irina Shayk s-a despărțit în 2015 de fotbalistul Cristiano Ronaldo, după o relație de cinci ani.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod