Melania Trump, o Primă Doamnă cum America n-a mai avut: 15 detalii care o fac specială

În toamna anului trecut, Melania Trump lansa inițiativa "Be Best", o campanie de combatare a acţiunilor de intimidare în mediul online. Unii au ridiculizat-o, amintindu-i de atacurile pe care soțul ei le lansează periodic pe Twitter, dar și de o acțiune identică promovată de administrația Obama, alții au apreciat-o pentru implicarea sa. "Aş putea spune că sunt cea mai hărţuită persoană din lume, judecând după ce spun oamenii despre mine", mărturisea ea într-un interviu difuzat în octombrie, în cadrul emisiunii "Good Morning America".

În ciuda criticilor, Prima Doamnă a Statelor Unite se bucură în general de o imagine mai bună decât soțul ei, Donald Trump, lucru consfințit și de sondajele de opinie - ea se bucură de susținerea a 57% din americani, potrivit unui sondaj realizat de CNN.

Mai rezervată decât controversatul său soț, petrecând mai mult timp departe de lumina reflectoarelor, criticată pentru ținutele scumpe pe care le preferă, Melania Trump se distanțează de femeile care au precedat-o la Casa Albă. Business Insider prezintă elementele care fac din ea o Primă Doamnă cum America n-a mai avut.


Foto: Hepta
1 din 16

Este a doua soție a unui președinte din istoria Americii care nu s-a născut pe teritoriul Statelor Unite. Melania s-a născut în Slovenia. În aceeași situație s-a mai aflat doar Louisa Catherine Johnson, soția lui John Quincy Adams, al șaselea președinte american, născută în Anglia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod